Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Ντάνστον: «Δεν ήταν εύκολη η νίκη»

Ντάνστον: «Δεν ήταν εύκολη η νίκη»Αυτός και οι συμπαίκτες του έκαναν… εύκολο το παιχνίδι με την Εφές επεσήμανε ο Μπράιαν Ντάνστον μετά τη λήξη του αγώνα.

«Δεν ήταν εύκολη υπόθεση η νίκη. Είχαμε προπονηθεί καλά όλη την εβδομάδα και η δουλειά αυτή βγήκε στο γήπεδο. Παίξαμε πολύ καλή άμυνα, πήραμε τα ριμπάουντ, τρέξαμε στον αιφνιδιασμό και κάναμε τη ζωή μας πιο εύκολη», τόνισε ο Ντάνστον ο οποίος συνέχισε:

«Απολαμβάνω το παιχνίδι. Μου άρεσε πολύ η ατμόσφαιρα απόψε και η ομάδα έπαιξε καλά οπότε ποιος ο λόγος να μην χαμογελάω», κατέληξε.

Λοτζέσκι: «Εκπληκτικό παιχνίδι για εμάς»

Απολύτως ικανοποιημένος από τον τρόπο που έπαιξε ο Ολυμπιακός στη νίκη του επί της Εφές, ήταν ο Ματ Λοτζέσκι.

Την πλήρη ικανοποίηση του για την εύκολη νίκη του Ολυμπιακού επί της Εφές, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του Top 16, εξέφρασε ο Ματ Λοτζέσκι.

«Ήταν ένα εκπληκτικό ματς για εμάς. Βάλαμε στην αρχή μεγάλα σουτ, ενώ ο Σπανούλης με τα εύκολα λέι απ που πέτυχε μας έδωσε μεγάλη αυτοπεποίθηση. Η επίθεσή μας ήταν καλή επειδή η άμυνα μας έδωσε δύναμη», είπε ο Βέλγος φόργουορντ και συνέχισε:

«Κλειδί ήταν η τρίτη περίοδος στην οποία ελέγξαμε απόλυτα το ρυθμό και παίξαμε ακριβώς έτσι όπως θέλουμε να παίζουμε, με αιφνιδιασμούς και γρήγορη κυκλοφορία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: