Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

«Πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι»

Η νίκη της Μάλαγα επί του Παναθηναϊκού δίνει αυτοπεποίθηση στην ομάδα της Ανδαλουσίας, όμως οι παίκτες της πρέπει να μείνουν προσγειωμένοι εξήγησε ο Σέρχι Βιδάλ.

«Πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι»
Η Μάλαγα πήρε μεγάλη εντός έδρας νίκη επί του Παναθηναϊκού, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του Top 16 που δίνει αυτοπεποίθηση στους παίκτες του Ζοάν Πλάθα. Παράλληλα όμως, όπως εξήγησε ο Σέρχι Βιδάλ, θα πρέπει να μείνουν προσγειωμένοι καθώς η συνέχεια είναι δύσκολη.

«Νιώθε πιο άνετα παίζοντας ως πόιντ γκαρντ. Έπαιζα στη θέση «1» όταν ήμουν νεότερος και επίσης στη Βιτόρια και στη Μαδρίτη. Είναι μια πολύ σημαντική νίκη που μας δίνει πίσω την αυτοπεποίθηση μας αλλά και φέρνει κοντά μας τους φιλάθλους μας. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να αγωνιστούμε ώστε να φτάσουμε στα play offs. Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα, όμως η ομάδα προπονήθηκε καλά, ξέραμε τι έπρεπε να κάνουμε και ό,τι κάναμε στην προπόνηση να το βγάλουμε στο παρκέ. Πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι, αφού ξέρουμε ότι κάποιες ομάδες είναι ένα βήμα μπροστά από εμάς. Παρόλα αυτά αν παίξουμε έτσι μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και όταν είσαι ανταγωνιστικός μπορείς να νικήσεις», ήταν το σχόλιο του 33χρονου Ισπανού γκαρντ.

Τούλσον: «Ευχαριστούμε τους οπαδούς μας»
Η παρουσία των οπαδών της Μάλαγα στο γήπεδο βοήθησε αρκετά αυτόν και τους συμπαίκτες του ανέφερε ο Ράιαν Τούλσον σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Η παρουσία των οπαδών της Μάλαγα στο γήπεδο βοήθησε αρκετά αυτόν και τους συμπαίκτες του ανέφερε ο Ράιαν Τούλσον σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

«Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς μας που ήρθαν στο γήπεδο για να μας δουν. Γνωρίζω ότι ήταν μια δύσκολη εβδομάδα αλλά η παρουσία τους εδώ μας βοήθησε πολύ στο να νικήσουμε μια θαυμάσια και πολύ μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός», τόνισε ο άσος της ισπανικής ομάδας και συνέχισε:

«Προπονηθήκαμε σκληρά. Δουλέψαμε πολύ στη ψυχολογία και να ξαναγίνουμε η ομάδα η οποία συνήθως είμαστε. Ήμασταν σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση καθώς δεν παίξαμε καλά στο Κύπελλο. Θέλαμε να δείξουμε στους οπαδούς μας ότι θέλαμε να πάρουμε τη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: