Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

«Συναισθηματικά δεμένος με τον Ηρακλή»

λεθκοποθλοσ
Ο προπονητής της Δόξας Δράμας, Τάσος  Λευκόπουλος μίλησε στον Arena FM 89,4 για την δύσκολη κατάσταση που επικρατή στην ομάδα, αλλά και για το προσεχές παιχνίδι με τον Ηρακλή για το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ.
Για την κατάσταση της ομάδας: «Η κατάσταση στην ομάδα είναι δύσκολη, τα παιδιά καταλαβαίνουν τις ευθύνες τους, συσπειρώθηκαν και θα κάνουμε όλοι μαζί μια προσπάθεια για να μπορέσουμε να σώσουμε την κατάσταση. Κάθε παιχνίδι για μας είναι τελικός, από δω και πέρα δεν μας παίρνει να ξεχωρίσουμε τα παιχνίδια».
Για τις μεταγραφές και τα δελτία: «Τα δελτία των νεοαποκτηθέντων δεν έχουν εκδοθεί μέχρι στιγμής, άμα εκδοθούν θα παίξουν κανονικά».
Για τον Ηρακλή: «Είμαι συναισθηματικά δεμένος με τον Ηρακλή, εκεί ανδρώθηκα και πέρασα τα καλύτερα μου χρόνια.
Είχα προτάσεις  από όλες τις ομάδες, από τον ΠΑΟΚ, με τον κ.Παντελάκη τότε αλλά και από τον Ολυμπιακό, αλλά ο Παναθηναϊκός κανόνιζε που θα πάω. Με το που ήρθε η πρόταση από τον Ηρακλή, μου είπαν εκεί μπορείς να πας. Δεν ήθελαν να με δώσουν σε ανταγωνιστική ομάδα».
Για το παιχνίδι με τον Ηρακλή: «Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Μας συνέφερε να κερδίσει την  Νίκη Βόλου για να έρθει πιο χαλαρός, πλέον θα προσέξει το παιχνίδι και αυτό είναι κακό για μας. Αλλά εμείς θα παλέψουμε, στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος, πάντα ελπίζουμε και δουλεύουμε πάνω σε αυτόν τον στόχο».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: