Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Να ξεπλύνει την ξεφτίλα της 4άρας!!

«Ντου από Παντού» μετά την εύκολη πρόκριση του ΠΑΟΚ επί του Απόλλωνα και την μεγάλη πρόκληση που έχει τώρα μπροστά του για τα ημιτελικά κόντρα στον Ολυμπιακό. Δεν αντέχουν σε κριτική τα δυο παιχνίδια του ΠΑΟΚ με τον Απόλλωνα. Σαφώς καλύτερος ο δικέφαλος σε όλα, δεν δυσκολεύτηκε να καθαρίσει την πρόκριση άνετα και δίκαια. Άρα, μην σταθούμε άλλο σ’ αυτά τα δυο ματς.
Η πρόκληση
Φρέσκα κουλούρια λέει ο κουλουράς, λοιπόν. Και η μεγάλη πρόκληση για τον δικέφαλο είναι τώρα. Στα ημιτελικά κόντρα στον Ολυμπιακό.
Το ερωτηματικό
Θα καταφέρει, λοιπόν, να ξεπλύνει την ξεφτίλα της 4άρας στο Καραϊσκάκη; Αυτό είναι το ερωτηματικό για τον ΠΑΟΚ. Και σ’ αυτό το ερωτηματικό θα κληθεί να απαντήσει ο ίδιος.
Του έσπασε τον τσαμπουκά
Στον α’ γύρο στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός έκανε μεγάλη εμφάνιση και τον σκόρπισε τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη. Και δεν είναι μόνο το 4-0 που είναι ένα βαρύ σκορ. Είναι και μια ακόμα ζημιά για τον ΠΑΟΚ. Ότι έβγαλε με εκείνο το τρίποντο εκτός διεκδίκησης πρωταθλήματος τον δικέφαλο. Τότε ξέφυγε η διαφορά. Και, μάλιστα, ταυτόχρονα έσπασε και τον τσαμπουκά του ΠΑΟΚ.
Μόνο γοήτρου
Το να κερδίσει ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα, δεν λέει και τίποτα. Ο τίτλος έχει κριθεί προ πολλού. Νίκη γοήτρου θα είναι πάνω απ’ όλα.
Άλλο το ρεκόρ, άλλη η κούπα
Ακόμα και το αήττητο του Ολυμπιακού αν σπάσει ο ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, πάλι αυτό το ρεκόρ δεν είναι τόσο σημαντικό όσο η απώλεια μιας κούπας. Κι αναφέρομαι σ’ αυτή του κυπέλλου.
Για να ρεφάρει
Ο ΠΑΟΚ, λοιπόν, αν θέλει να ρεφάρει για την 4άρα του α’ γύρου θα πρέπει να το κάνει στα ημιτελικά του κυπέλλου. Θα μπορέσει να πετάξει εκτός κούπας τον Ολυμπιακό, για να την διεκδικήσει ο ίδιος ο δικέφαλος στην συνέχεια στον τελικό;
Τον αέρα
Ο Ολυμπιακός έχει πάρει τον αέρα του ΠΑΟΚ. Και με το σκορ στον α’ γύρο, αλλά κι επειδή τον έχει αφήσει τόσο πίσω στο πρωτάθλημα.
Το βάρος
Θα φανεί, λοιπόν, αν ο δικέφαλος θα μπορέσει αυτή τη φορά να κοντράρει τον Ολυμπιακό. Τρείς φορές θα παίξουν σε μικρό διάστημα για πρωτάθλημα και κύπελλο. Εξηγήσαμε, όμως, τι είναι το πιο σημαντικό. Εκεί θα δώσουν βάρος και οι δυο αντίπαλοι. Στο κύπελλο.

Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: