Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Βλάχος στο Metropolis: «Έγκλημα αν πέσει ο Άρης»

Στο Αθλητικό Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο έμπειρος τεχνικός Βαγγέλης Βλάχος και μίλησε μεταξύ άλλων για τον Άρη, την ΑΕΚ, την εικόνα της φετινής Super League, αλλά και για τον Τάσο Μπακασέτα, τον οποίο ο ίδιος ανέδειξε.

Για τους λόγους που βρίσκεται φέτος εκτός ποδοσφαίρου και για την καθημερινότητα του:

«Δεν μετανιώνω γι αυτά που λέω, γιατί λέω πάντα την αλήθεια κι ας χάνω τη δουλειά μου. Σε κανένα δεν αρέσει να ακούει την αλήθεια. Το ποδόσφαιρο είναι όλη η ζωή μου. Παρακολουθώ σεμινάρια και περιμένω πάνω από το τηλέφωνο μήπως χτυπήσει και για μένα και έχω κάποια πρόταση για να εργαστώ»

Για την ΑΕΚ:

«Είμαι πολύ λυπημένος για την ΑΕΚ γιατί είμαι παιδί της. Δυστυχώς, εμείς θέλαμε να δουλέψουμε με αγάπη, αλλά μας απομυθοποίησαν και έμενα και τον Μαύρο. Δε μου άρεσε ο τρόπος που έπεσε και έχω πολλά ερωτηματικά. Πλέον η ΑΕΚ έχει έναν κολοσσό στην ομάδα και θα βρει τον δρόμο της. Πονάω σαν αεκτζής και σαν άνθρωπος του ποδοσφαίρου που δεν υπάρχει η ΑΕΚ στη Super League”.

Για τον Άρη και Τάσο Μπακασέτα:

«Είναι ένα εξαιρετικό παιδί και ένας πολύ καλός παίκτης. Δε θα έπαιζε αλλιώς σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο Άρης. Αν του δοθεί η ευκαιρία να παίξει θα αποδείξει την αξία του. Δεν είναι γρήγορος, είναι βαρύ κορμί, όμως μπορεί να σουτάρει τρομερά και με τα δύο πόδια, μπορεί να αμυνθεί και παίζει για την ομάδα. Θα βοηθήσει πολύ τον Άρη. Ο Άρης πρέπει μνα μείνει στην κατηγορία. Δεν νοείται το πρωτάθλημα χωρίς την ΑΕΚ, τον Άρη και τον Ηρακλή ενώ και Παναθηναϊκός έχει πολλά προβλήματα. Είναι τεράστιες αυτές οι ομάδες. Έχει μείνει μόνο ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός. Δυστυχώς, η Super League οδεύει προς την καταστροφή».

Για τον αν υπάρχει δυσαρέσκεια από τους διοικούντες των ομάδων όταν χρησιμοποιούνται νέοι ποδοσφαιριστές:

«Όταν είχαμε ατυχή αποτελέσματα, ναι τότε είχα γκρίνια. Βέβαια και αυτοί χαιρόταν που έβλεπαν να παίζουν δικά τους παιδία. Το θέμα είναι οι ακαδημίες. Κοιτάξτε τις μεγάλες ομάδες στο εξωτερικό πόσο πολύ δουλεύουν με τις ακαδημίες τους. Καλά έκανε και έφυγε ο Φορτούνης για το εξωτερικό. Τι να κάνεις εδώ; Δυστυχώς εμείς δεν μπορούσαμε να πάμε στο εξωτερικό. Για να χτιστεί μια ομάδα χρειάζεται υπομονή, στήριξη και αγάπη». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: