Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Αγγέλου: «Προσεγγίσαμε λάθος το ματς»

Στον λάθος τρόπος προσέγγισης τους ματς απέδωσε την ήττα από τον Ολυμπιακό ο προπονητής της Εφές, Βαγγέλης Αγγέλου.

Αγγέλου: «Προσεγγίσαμε λάθος το ματς»
Η Εφές γνώρισε την ήττα από τον Ολυμπιακό για την 6η αγωνιστική του Top 16 της Euroleague και αυτό οφείλεται σύμφωνα με τον Βαγγέλη Αγγέλου στον λανθασμένο τρόπο που προσέγγισαν οι παίκτες του το παιχνίδι.

«Καλησπέρα, παιδιά! Δεν έχω να πω πολλά. Αυτό ήταν το τέταρτο παιχνίδι μας σε εφτά ημέρες και το όγδοο σε 17 ημέρες. Ανεξαρτήτως των προβλημάτων, προσεγγίσαμε με λάθος τρόπο το ματς. Μία από τις αιτίες ίσως ήταν και η κόπωση. Η άλλη αιτία είναι η λάθος αντιμετώπιση των εκτός έδρας αναμετρήσεών μας. Ενώ είχαμε ικανοποιητικό συντελεστή ασίστ - λαθών ο επιθετικός προσανατολισμός μας ήταν τελείως λάθος. Πηγαίναμε με μόνη επιλογή στο καλάθι, χωρίς να δούμε τη δεύτερη ίσως και την τρίτη πάσα. Στο τρίτο δεκάλεπτο το ματς σταμάτησε να υπάρχει. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, ήταν καλύτερος, κέρδισε εύκολα και δίκαια», είπε αρχικά ο Έλληνας κόουτς.

Όσο για τα προβλήματα που αντιμετώπισε η Εφές με Γκόρντον και Γκονλούμ; «Ο Γκόρντον είχε από χθες το βράδυ (12/02) 38 και κάτι πυρετό, ήταν τελείως άτονος, ήταν αδύνατο να παίξει. Ο Γκονλούμ τραυματίστηκε στον έσω πλάγιο, όπως μου είπαν, αλλά σίγουρη εκτίμηση δεν μπορεί να γίνει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: