Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Πολλαπλά κερδισμένος!!

Χαμόγελα στον ΠΑΟΚ για τη νίκη με 3-0 επί του Απόλλωνα και τα αγωνιστικά κέρδη με Ινσαουράλδε, Νάτχο, αλλά και τον νεαρό Κουλούρη που βάδισε στα χνάρια του… θείου του.

Πολλαπλά κερδισμένος
Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να προκριθεί με στυλ στα ημιτελικά του Κυπέλλου νικώντας με 3-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης και στη Ριζούπολη. Το ματς ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, ωστόσο ο «Δικέφαλος του Βορρά» αποκομίζει σημαντικά κέρδη από αυτό με την παρουσία συγκεκριμένων παικτών.

Ο Στέφανος Αθανασιάδης σκόραρε σε ένα ακόμη παιχνίδι και δείχνει να βρίσκει ρυθμό σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος μετά από μία περίοδο παρατεταμένου ντεφορμαρίσματος.

Ο Μπίμπρας Νάτχο αρχίζει να ξεδιπλώνει στο χορτάρι την αναμφισβήτητη ποιότητά του και ανεβάζει επίπεδο το δημιουργικό κομμάτι στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ.

Ο Χουάν Μανουέλ Ινσαουράλδε έκανε ενθαρρυντικό ντεμπούτο και συνέθεσε ένα καλό δίδυμο στόπερ με τον Χέντβιγκες Μαντούρο, το οποίο πέρα από αρκετά καλό βαθμό στα ανασταλτικά καθήκοντα διακρίθηκε και για την ικανότητά το να βγάζει την ομάδα μπροστά.

Ο Ευθύμης Κουλούρης πιστοποίησε όσα καλά ακούγονται για το ταλέντο του. Ευκαιρίες δύσκολα θα πάρει πολλές φέτος λόγω του «συνωστισμού» στην επίθεση, αλλά το μέλλον τού ανήκει. Μάλιστα ο νεαρός φορ έκανε ό,τι ακριβώς και ο θείος του, Λέανδρος Συμεωνίδης, που στο ντεμπούτο του με τον ΠΑΟΚ το 1954 είχε σκοράρει δις σε έναν αγώνα.

Δικαιολογημένα, λοιπόν, ο Χουμπ Στέφενς χαμογελούσε μετά το τέλος του αγώνα. Από σήμερα η προσοχή στρέφεται στο δύσκολο και συνάμα κρίσιμο ματς της Κυριακής με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: