Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Κάμπελ… άμεσα!!

Να κλείσει γρήγορα την υπόθεση του Τζόελ Κάμπελ θέλει ο Ολυμπιακός και φαίνεται πως το αμέσως προσεχές διάστημα θα υπάρχουν εξελίξεις. Αισιοδοξία για την παραμονή του Κοσταρικανού εξτρέμ.

Κάμπελ… άμεσα
Όπως στην υπόθεση του Ρομπέρτο, έτσι και σε αυτή του Τζόελ Κάμπελ ο Ολυμπιακός δεν θέλει να χρονοτριβήσει. Γνωρίζει καλά πως ο χρόνος δεν είναι σύμμαχός του και ειδικά μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο, όπου ο Κοσταρικανός άσος θα λάβει μέρος με την ομάδα της πατρίδας του, μπορεί η τιμή του να πάρει την ανιούσα. Για το λόγο αυτό έχει αρχίσει ήδη επαφές με την Άρσεναλ για να κρατήσει στις τάξεις του τον ποδοσφαιριστή και από ό,τι φαίνεται εξελίξεις θα υπάρξουν πολύ σύντομα.

Οι «κανονιέρηδες» φαίνεται πως δεν προτίθενται να επαναφέρουν τον Κάμπελ στο Λονδίνο, αφού παρότι πλέον δεν υπάρχει πρόβλημα με την άδεια εργασίας του (μιας κι έχει πολλές συμμετοχές με την εθνική του ομάδα), δεν υπάρχει… θέση στο ρόστερ και ο ίδιος ο παίκτης δεν επιθυμεί να είναι θεατής αλλά να αγωνίζεται. Η Άρσεναλ φαίνεται πως άρχισε τις συζητήσεις από τα 8 εκατ. ευρώ, ωστόσο ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να φτάσει τόσο ψηλά και θέλει να αγοράσει τα δικαιώματά του με τα μισά (ή λίγο περισσότερα) χρήματα. Σε κάθε περίπτωση θα χρειαστεί ένα μεγάλο ποσό, που θα πλησιάζει αλλά δεν θα ξεπερνά αυτό που δόθηκε για τον Ρομπέρτο, προκειμένου να αγοραστεί ο Κάμπελ, αλλά η διοίκηση της ΠΑΕ θεωρεί πως αξίζει να το δώσει, καθώς πέραν της δεδομένης ποιότητάς του ο 22χρονος εξτρέμ έχει και μεταπωλητική αξία.

Ο Τζόελ Κάμπελ δεν είναι καθόλου αρνητικός στο ενδεχόμενο να μείνει στον Ολυμπιακό αν δεν υπάρχει θέση στην Άρσεναλ. Είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τις συνθήκες στην ομάδα και την Ελλάδα και προτιμά τη σιγουριά των συμμετοχών με τους Πειραιώτες παρά το ρίσκο να μείνει στον «πάγο» στο Λονδίνο σε μια ηλικία που χρειάζεται να παίζει για να εξελιχθεί ακόμη περισσότερο.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: