Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

«Κλείνει» Κούρντι, επαφή με Μάκο!

Ο Αμίρης Κούρντι είναι πολύ κοντά στη μετακίνησή του στην ΑΕΚ. Επαφή με τον Γρηγόρη Μάκο, που είναι θετικός σε επιστροφή. Προτάθηκε και ο Μουλόπουλος.

«Κλείνει» Κούρντι, επαφή με Μάκο
Φαβορί για να αποκτηθεί για τη θέση του δεξιού μπακ είναι ο Αμίρης Κούρντι. Η ΑΕΚ θα αποκτήσει τουλάχιστον έναν παίκτη για τη συγκεκριμένη θέση και είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τον 22χρονο άσο του Πανιωνίου, ενώ κάποιοι μιλούν για ήδη κλεισμένη μεταγραφή.

Η λύση του Γκάλο έχασε έδαφος, καθώς ο Βραζιλιάνος άσος που παίζει δανεικός στον Παναιτωλικό ανήκει στην Μπράγκα που αξιώνει πολλά χρήματα (500.000 ευρώ) για την πώληση του. Στην «Ένωση» προτάθηκε και ο Θανάσης Μουλόπουλος, αλλά για την ώρα η περίπτωση του 27χρονου άσου που μένει ελεύθερος από τον Λεβαδειακό το καλοκαίρι δεν φαίνεται να απασχολεί για τη θέση του δεξιού μπακ.

Στο μεταξύ, παρά το γεγονός ότι η ΑΕΚ δείχνει «γεμάτη» στα κεντρικά χαφ με την παρουσία των Κορδέρο, Ρόβα και Ανάκογλου υπό προϋποθέσεις, αλλά και με την προσθήκη του Φαγέ το καλοκαίρι, είναι ανοικτό το ενδεχόμενο επιστροφής του Γρηγόρη Μάκου. Με τον 27χρονο μέσο έχει γίνει ήδη επαφή και ο ίδιος εμφανίζεται θετικός στο να επιστρέψει. Ο πρώην διεθνής άσος τα πηγαίνει καλά στην Ανόρθωση που τον δεσμεύει με συμβόλαιο, αλλά υπάρχει φόρμουλα να αποκτηθεί και για τον παίκτη έχουν καλή άποψη Δέλλας και Λυμπερόπουλος, που ήταν και συμπαίκτες του.

Αλλαγή γκολκίπερ;

Ο Τραϊανός Δέλλας έδειξε χθες πως σκέφτεται να επαναφέρει τον Βούρα αντί του Καραγκιολίδη κάτω από τα δοκάρια της ΑΕΚ στον αγώνα της Κυριακής με τον ΑΟ Περιστερίου στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ. Οι υπόλοιποι δέκα ήταν αυτοί του αγώνα με τον Μανδραϊκό: Τσουκαλάς, Πεταυράκης, Γεωργέας, Ρόβας, Κορδέρο, Ανάκογλου, Πόποβιτς, Πλατέλλας, Ντακόλ και Μπρέσεβιτς.

Λύση με Ράμα

Ίσως και μέσα στη μέρα να λυθεί το θέμα της άδειας παραμονής του Ρενάλντο Ράμα (την ώρα που προχωρά και το ζήτημα της ελληνοποίησής του), προκειμένου να μπορεί να αγωνίζεται στην ΑΕΚ. Πάντως δύσκολα θα είναι στην αποστολή για το ματς με τον ΑΟ Περιστερίου. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: