Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Any time... Κριστιάνο Ρονάλντο!!

Με το γκολ του κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης στο 7ο λεπτό της συνάντησης, ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατάφερε να κάνει ρεκόρ, καθώς έχει σημειώσει έστω ένα τέρμα σε κάθε λεπτό ενός αγώνα.

Any time... Κριστιάνο Ρονάλντο!
Με το τέρμα που σημείωσε στο 7ο λεπτό της αναμέτρησης με την Ατλέτικο Μαδρίτης για το Κόπα ντελ Ρέι, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει τα δικαιώματα για ένα ρεκόρ, που ο Μέσι, ακόμη, δε μπορεί να περηφανεύεται ότι έχει καταρρίψει.

Συγκεκριμένα, με το τέρμα αυτό, ο Πορτογάλος έχει σκοράρει, έστω από μια φορά, σε κάθε λεπτό ενός αγώνα. Δηλαδή από το 1ο λεπτό, έως το 90ό.

Ο παίκτης των Μαδριλένων έχει σκοράρει περισσότερες φορές σε κάποια λεπτά από ότι σε άλλα, μετρώντας 22 γκολ στο 90ό λεπτό και 12 στο 45ο.

Από μια φορά έχει βρει δίχτυα στο 1’, 7’, 15’, 17’, 31’, 40’, 43’, 53’ και 78’.

Από την άλλη, μπορεί ο Μέσι να σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και να δημιουργεί εργασιακό πυρετό στους στατιστικολόγους που βγάζουν στην επιφάνεια νέα ρεκόρ που μπορεί να καταρρίψει στο μέλλον ο Αργεντινός, όμως για να ισοφαρίσει το συγκεκριμένο επίτευγμα του Ρονάλντο πρέπει να σκοράρει στο 1ο, 2ο, 10ο, 14ο, 15ο, 46ο και 69ο λεπτό. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: