Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Αντιπρόεδρος ο Λουιζίδης αντί του Ζαμπέτογλου στον Απόλλωνα!!

Σε ανασύνθεση του διοικητικού συμβουλίου προχώρησε η ΠΑΕ Απόλλων, μετά από συνεδρίαση που είχει σήμερα το απόγευμα. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν, τη θέση του αντιπροέδρου αναλαμβάνει ο υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος Γιάννης Λουιζίδης, αντί του Σταύρου Ζαμπέτογλου, ο οποίος παραμένει απλό μέλος του δ.σ., ενώ εκπρόσωπος στην ΕΠΑΕ ορίστηκε, όπως αναμενόταν, ο ίδιος ο πρόεδρος Αχιλλέας Χαραλαμπίδης. Τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης παραμένουν ως έχουν, ενώ παράλληλα ορίστηκε γενική συνέλευση των μετόχων για τις 2 Απριλίου.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Απόλλων 1926 αναφέρει:

«Σήμερα Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014 συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Α.Ε. Απόλλων 1926 και αποφασίστηκαν τα εξής:
1ον) Ανασυγκροτείται σε σώμα το Δ.Σ. ως εξής: Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος ο κ. Αχιλλέας Χαραλαμπίδης, Αντιπρόεδρος ο κ. Ιωάννης Λουϊζίδης και Μέλη οι κύριοι Σταύρος Βουλγαράκης, Παναγιώτης Χατζηανδρέας και Σταύρος Ζαμπέτογλου.
2ον) Αντικαθίσταται ο εκπρόσωπος της Π.Α.Ε. Απολλων 1926 στο συμβούλιο της Football League κ. Σταύρος Ζαμπέτογλου και ορίζεται νέος εκπρόσωπος ο Πρόεδρος και μεγαλομέτοχος κ. Αχιλλέας Χαραλαμπίδης. 3ον) Συγκαλείται έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων για τις 2 Απριλίου του 2014 με θέμα την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: