Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

«Στήριξη από τον κόσμο του ΠΑΟΚ»

che
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε το μέλος των “Volcanoz Cheerleaders” του ΠΑΟΚ, Κατερίνα Κυρίτση. Μίλησε για την διαδικασία ψηφοφορίας και τόνισε πως οι cheerleaders του “Δικεφάλου” χρειάζονται στήριξη για να περάσουν στην επόμενη φάση του διαγωνισμού Efesta Dance Challenge.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε η Κατερίνα Κυρίτση:
Για το πώς λειτουργεί ο διαγωνισμός:“Φέτος ο ΠΑΟΚ δεν θα συμμετέχει στην Ευρωλίγκα όμως μετά από κλήρωση επιλεχθήκαμε να συμμετάσχουμε στον διαγωνισμό Efesta Dance Challenge οι Cheerleaders του. Βρισκόμαστε στο πρώτου γκρουπ του διαγωνισμού. Συνολικά υπάρχουν τέσσερα γκρουπ, τρία των πέντε και ένα των τεσσάρων. Για να γίνει δεχτή η ψήφος κάποιου πρέπει ο καθένα να ψηφίσει δύο ομάδες από κάθε γκρουπ, δηλαδή συνολικά οκτώ ομάδες. Γίνεται εγγραφή μέσω φέισμπουκ, μέσω γκουγκλ ή δίνοντας ένα email και έναν κωδικό. Ο καθένας μπορεί να ψηφίσει πολλές φορές με το ίδιο email και με διαφορετικό κωδικό. Ήμαστε τρίτες και προσπαθούμε να ανεβούμε. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος καθώς σαν χώρα έχουμε μικρό πληθυσμό και ανταγωνιζόμαστε χώρες όπως η Ρωσία. Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο του ΠΑΟΚ που μας προωθεί και μας ψηφίζει.Καταρχήν πρέπει να περάσουμε από το διαγωνισμό που γίνεται τώρα. Οι δύο ομάδες θα πάνε στους οχτώ όπου ανάλογα με την θέση θα γίνουν οι διασταυρώσεις χιαστί. Στην συνέχεια θα ξαναγίνουν ψηφοφορίες και ο τελικός θα γίνει στο Μιλάνο.  Στον τελικό θα είναι δύο ομάδες και θα υπάρχουν κάποιοι κριτές”.
Για το πώς μπορεί να ψηφίσει ο κόσμος:“Έχουμε αναρτήσει τον σαιτ από την σελίδα μας στο φεισμπουκ όπου εξηγούνται όλα τα βήματα. Επίσης μπορεί κάποιος να αναζητήσει στο γκουγκλ Efesta Dance Challenge. Από εκεί μπαίνουν στην ιστοσελίδα, ψηφίζουν στο πρώτο γκρουπ δύο ομάδες και στην συνέχεια στα υπόλοιπα γκρουπ θα ψηφίσουν άλλες δύο ομάδες. Στο τέλος, θα βάλουν email η λογαριασμό στο facebook για να μεταφερθούν στα τελικά αποτελέσματα. Ο ψηφοφόρος θα πρέπει να είναι πάνω από 18ετών. Χρειαζόμαστε την υποστήριξη και τις ψήφους για να φτάσουμε στην οχτάδα. Η πρώτη φάση ξεκίνησε την Δευτέρα και ολοκληρώνεται στις 12:00. Ξέρουμε πως μέχρι τώρα είμαστε στο 21% και ήμαστε κοντά στις υπόλοιπες ομάδες. Οι ομάδες μεταξύ τους έχουν ελάχιστες διαφορές”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: