Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Να ήταν μόνο ο Ολυμπιακός…!!

Στο δεύτερο ντεμπούτο του, ο Α. Αναστασιάδης αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό. Η κατάσταση δυσκολεύει όμως για τον τεχνικό του Πλατανιά,από τη στιγμή που πέντε ποδοσφαιριστές δεν προπονήθηκαν σήμερα (13/2)

Να ήταν μόνο ο Ολυμπιακός…
Μοναδικό στόχο την παραμονή στην Σούπερ Λίγκα, δείχνει η αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας και η έλευση του Άγγελου Αναστασιάδη στον Πλατανία.

Είναι σχεδόν βέβαιο όμως, πως ο έμπειρος τεχνικός θα προτιμούσε να μην κάνει ντεμπούτο στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» με αντίπαλο, τον πρωταθλητή Ελλάδος, Ολυμπιακό και να συναντήσει μια ομάδα μικρότερης δυναμικότητας.

Στο δύσκολο αυτό έργο, λοιπόν, που έχει να διαχειριστεί ο άλλοτε προπονητής του ΠΑΟΚ και του ΠΑΣ Γιάννινα, θα πρέπει να βρει λύσεις και σε προβλήματα που αφορούν την προετοιμασία της ομάδας.

Στη σημερινή προπόνηση δεν πήραν μέρος πέντε ποδοσφαιριστές. Οι Ζαραδούκας και Σιαλμάς, οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, αλλά και οι Ζουμπουλάκης, Μενδρινός και Ναζλίδης που έκαναν θεραπεία.

Κανονικά ωστόσο γυμνάστηκαν οι υπόλοιποι παίκτες, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις τακτικής, αλλά και οικογενειακό διπλό, ενώ η αποστολή για το παιχνίδι με τους «ερυθρόλευκους» θα ανακοινωθεί την Παρασκευή.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: