Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Ξέσπασε με τριάρα ο ΠΑΟΚ!!

Mε δύο τέρματα του Κουλούρη και τον Κλάους ν' ανοίγει το σκορ, ο ΠΑΟΚ έκανε το δύο στα δύο με 3-0 απέναντι στον Απόλλωνα και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά -Ντεμπούτο Ινσαουράλδε

Ξέσπασε με τριάρα ο ΠΑΟΚ
O 17χρονος Eυθύμης Κουλούρης είχε προκαλέσει τον Στέφενς με την ομάδα της Κ20 και ο νεαρός την έπιασε από τα...μαλλιά. Σημείωσε δύο τέρματα, την ίδια στιγμή που πολύ πιο έμπειροι συμπαίκτες του σπαταλούσαν τη μία ευκαιρία μετά την άλλη σε ένα ματς που θα μπορούσε να είχε πάρει μεγάλες διαστάσεις και τελικά, έγινε το πρόσωπο του αγώνα. Μαζί του ο Μπίμπρας Νάτχο που πραγματοποίσε εξαιρετική εμφάνιση παίζοντας στα χαφ, πλάι στον Κάτσε, ενώ ο Ινσαουράλδε έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Ο Στέφενς παρέταξε τον ΠΑΟΚ με τον Γλύκο κάτω από τα δοκάρια, τον Κίτσιου και τον Σπυρόπουλο στα άκρα, τον Ινσαουράλδε και τον Μαντούρο στα στόπερ, τον Κάτσε με τον Νάτχο στα χαφ, τους Ολίσε και Λούκας στα άκρα και τον Χούσεν, πίσω από τον Κλάους. Ο Απόλλωνας απείλησε με απευθείας εκτέλεση του Κουκ στο 11' ενώ ο Δικέφαλος του Βορρά, χρειάστηκε ένα 20λεπτο για να μπει στο ματς με τον Αθανασιάδη να δίνει τη μπάλα στον Λούκας που σούταρε λίγο έξω από την εστία του Φελίπε Γκόμες. Στο 32' είχε τη δική του καλή στιγμή ο φορ του ΠΑΟΚ με τους ελιγμούς στον Παπαζαχαρία να πιάνουν όχι όμως και το σουτ. Αφού ο Γλύκος νίκησε τον Κουκ, με απόκρουση στο 33' και γλίτωσε την κεφαλιά του Παπαζαχαρία στο 35ο, άνοιξε το σκορ με ένα προσωπικό γκολ του Αθανασιάδη στο 42' ενώ λίγο μετά ο Χούσεν έχασε την ευκαιρία για το 2-0.

Ο Ευθύμης Κουλούρης μπήκε στο ημίχρονο στη θέση του Κλάους και άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά. Αφού πρώτα ο Κίτσιου και ο Χούσεν είχαν χάσει μεγάλες ευκαιρίες, στο 54' μετά από έξοχη πάσα του Νάτχο έκανε το 2-0 για τον ΠΑΟΚ, σημειώνοντας το παρθενικό του γκολ. Το ματς μετατράπηκε σε τυπική διαδικασία και στο φινάλε, ο Στοχ σούταρε, ο Γκόμες απέκρουσε και ο Λούκας ετοίμασε το γκολ για τον Κουλούρη που έκανε το 3-0.

Οι συνθέσεις:

Απόλλων Σμύρνης (Λόρι Σάντσεζ): Γκόμεζ, Παπαζαχαρίας, Δεληζήσης, Σόντερμπεργκ, Χατζηζήσης, Κόρμπος (69' Δημογιάννης), Έγκον, Γκουέλα, Τσιλιγκίρης (69' Σερμανάι), Μπάρκογλου (68' Φαρινόλα)

ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς): Γλύκος, Κίτσιου, Ινσουαράλδε, Μαντούρο (68' Τζαβέλλας), Σπυρόπουλος, Κάτσε, Νάτχο, Ολίσε, Λούκας, Χούσεν (71' Στοχ), Αθανασιάδης (46' Κουλούρης) Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: