Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

«Αιώνιοι» και ΑΕΚ για νεαρό άσο!!

Ποιος είναι ο παίκτης που άρεσε σε Ολυμπιακό – Παναθηναϊκό και ΑΕΚ και τι έγινε τελικά; Διαβάστε το θέμα του sportdog... Νέο παρασκήνιο από μία μεταγραφή που μας απασχόλησε πριν από λίγες ημέρες έχει ο sportdog.
Αναφερόμαστε στον Ντάρκο Ζόριτς, ο οποίος πριν υπογράψει στην ΑΕΚ, είχε μπει στο στόχαστρο κι άλλων ομάδων από την Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα του Παναθηναϊκού και... κατά κάποιον τρόπο και του Ολυμπιακού.
Η μεταγραφή του νεαρού άσο μόνο εύκολη δεν ήταν για την Ένωση, καθώς ο Ντέγιαν Σαβίσεβιτς τον... έσπρωχνε στον Ερυθρό Αστέρα, με τους Σέρβους μάλιστα να γράφουν τις προηγούμενες ημέρες πως ο παίκτης ήταν και «κλεισμένος», ενώ όπως σύμφωνα με την στήλη «sportdog penalty», ο μικρός είχε μπει στο στόχαστρο και του «τριφυλλιού»!
Οι «πράσινοι» είχαν τσεκάρει τον Ζόριτς και είχαν ενδιαφερθεί για την περίπτωσή του, ωστόσο τους... πρόλαβε η ΑΕΚ που κινήθηκε εξαιρετικά γρήγορα. Στην Ένωση πάντως γνώριζαν για τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν ανησυχούσαν. Αυτό που τους... προβλημάτιζε ήταν η πιθανή εμπλοκή του Φάλι Ραμαντάνι, ο οποίος είχε προσπαθήσει το καλοκαίρι του 2012 να κάνει δικό του τον ποδοσφαιριστή δελεάζοντας ακόμα και την οικογένειά του!
Ο γνωστός μεγαλοατζέντης έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον Ολυμπιακό και φοβόταν πως πιθανή εμπλοκή του ίσως... χάλαγε τη δουλειά και έβαζε στο παιχνίδι και τον Ολυμπιακό. Για αυτό βιάστηκαν και τον έκλεισαν, ώστε να μην έχουν άλλους μπελάδες!



Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: