Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Νίκος Υψηλάντης στο Metropolis: «Δεν αποκλείω την περίπτωση δόλου»

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε ο Νίκος Υψηλάντης, που ήταν ένας από τους ανθρώπους που συνεισέφεραν οικονομικά στην ΠΑΕ Ηρακλής και αναφέρθηκε στην ανακοίνωση της ΑΘ 10 και τις ευθύνες του Θόδωρου Παπαδόπουλου.

Αναλυτικά τα όσα τόνισε:

Για τις χορηγίες επωνύμων και ανωνύμων στην ΠΑΕ Ηρακλής: «Έβαλα αυτά τα λεφτά προκειμένου να καλυφθεί μια άμεση ανάγκη που υπήρχε τον Δεκέμβριο. Δεν είναι η πρώτη φορά, έχει ξανασυμβεί και τον Αύγουστο, αλλά και παλιότερα. Γνωρίζω και τον άγνωστο οπαδό και σέβομαι την επιθυμία του να μην αποκαλυφθεί δημοσίως το όνομά του. Θεώρησε χρέος του από την στιγμή που μπορεί να κάνει την συνεισφορά του προς την ομάδα. Όλη αυτή η κατάσταση αποδεικνύει από την μία την κατάντια του Ηρακλή και από την άλλη το μεγαλείο ψυχής και αγάπης για την ομάδα. Ανταποκριθήκαμε στο κάλεσμα του Παπαδόπουλου και πήγαμε κάποιοι άνθρωποι να βοηθήσουμε επειδή ο Ηρακλής είναι ένας μεγάλος σύλλογος. Τώρα αποδεικνύεται όμως ότι έχει χαθεί η μπάλα. Βλέπουμε ότι η διοίκηση αυτή παρά τις συνεισφορές των τελευταίων ημερών δεν έχει τη δυνατότητα να πληρώσει τους διαιτητές και να προγραμματίσει την μετακίνηση της ομάδας. Είναι φοβερό αυτό για μένα».

Για το αν συμφωνεί με την ανακοίνωση της ΑΘ 10 που κάνει λόγο για δόλο: «Δεν μπορώ να αποκλείσω την περίπτωση δόλου γιατί συμβαίνουν εξόφθαλμα πράγματα. Κακοδιαχείριση υπάρχει σίγουρα, όμως, για δόλο δεν μπορώ να είμαι σίγουρος. Όταν κάποιος μπαίνει σε μια ομάδα σημαίνει ότι έχει και κάποιες ίδιες δυνάμεις όχι μόνο για να βάλει λεφτά και να τα χάσει, αλλά και για να παράσχει κάποια ταμειακή διευκόλυνση αν χρειαστεί. Εδώ δεν υπάρχει ούτε ευρώ». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: