Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Κόκκινη γραμμή και προχωράμε!!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει στο blog του για ένα ραντεβού που όλοι περιμένουν στον Παναθηναϊκό για να δουν πως διαγράφεται το μέλλον του συλλόγου!   Όλα δείχνουν ότι τις επόμενες ημέρες θα γίνει το ραντεβού του Αλαφούζου με τον Γιαννακόπουλο που θα κρίνει πολλά όσον αφορά την εμπλοκή του προέδρου της ΚΑΕ με την ΠΑΕ και θα ξεκαθαρίσει και την μεταξύ τους σχέση.
Τόσα χρόνια ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι ταλαιπωρημένος από τις εσωτερικές κόντρες και δεν αντέχει να παρακολουθήσει άλλη μία. Στο θέμα που προέκυψε μεταξύ Αλαφούζου, Γιαννακόπουλου πρέπει και οι δύο να πουν ότι έγινε, έγινε  και τραβάμε μία κόκκινη γραμμή και προχωράμε παρακάτω , διότι πάνω απ’όλα είναι ο Παναθηναϊκός.
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επαναλαμβάνει την επιθυμία του να βάλει χρήματα. Μακάρι θα είναι η καλύτερη δυνατή εξέλιξη και για μένα ακόμα καλύτερο είναι να βοηθήσει οικονομικά και από τώρα, που η ομάδα κάνει την προσπάθεια να πάρει την άδεια και να παίξει στην Ευρώπη, που είναι ο μεγάλος στόχος.
Στην πορεία του χρόνου τα λόγια ξεχνιούνται , τα παίρνει ο αέρας. Μόνο οι πράξεις μένουν. Και αν Γιαννακόπουλος και Αλαφούζος συνεργαστούν για να ξεπεράσει μία και καλή την οικονομική δυσχέρεια η ΠΑΕ θα τους γράψει η ιστορία με χρυσά γράμματα και ο κόσμος δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ την τεράστια συνεισφορά στην αναγέννηση της ποδοσφαιρικής ομάδας.
Για αυτό λέω, ότι εγώ στα λόγια δεν δίνω ιδιαίτερη σημασία, ούτε βιάζομαι να βγάλω συμπεράσματα. Περιμένω την κατάληξη της υπόθεσης με την ελπίδα και την πίστη , ότι κάτι πολύ καλό θα βγει.
Αυτό ελπίζουν και οι φίλοι του Παναθηναϊκού, που κάθονται….στα καρφιά , για να μάθουν αν θα δοθεί λύση στο οικονομικό πρόβλημα της ομάδας. Το μόνο σίγουρο, είναι ότι θα μάθουμε σύντομα μετά το ραντεβού που θα γίνει ανάμεσα στους δύο άνδρες, το που πηγαίνει το πράγμα, το πότε θα μπει στην ΠΑΕ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και με ποιο τρόπο. Είπαμε ο κόσμος του Παναθηναϊκού θέλει μόνο πράξεις και όχι λόγια. Από λόγια έχει χορτάσει…
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: