Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Ξέσπασε για τη διαιτησία ο Ιφράν!!

Την έντονη αντίδραση του Ντιέγκο Ιφράν προκάλεσε η αντιμετώπιση που είχε η Σοσιεδάδ από τη διαιτησία στον επαναληπτικό του Κυπέλλου Ισπανίας με την Μπαρτσελόνα.

Ξέσπασε για τη διαιτησία ο Ιφράν
Εκτός εαυτού ήταν ο Ντιέγκο Ιφράν μετά τη λήξη του επαναληπτικού του Κυπέλλου Ισπανίας ανάμεσα στην Σοσιεδάδ και την Μπαρτσελόνα.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός ξέσπασε, μέσω του Twitter, για την αντιμετώπιση που είχαν οι Βάσκοι στο χθεσινό ματς με τους Καταλανούς.

Συγκεκριμένα, ο 27χρονος άσος ανέβασε σημείωση που έγραψε το ακόλουθο μήνυμα:

«Πόσο ανίκανος νιώθεις, όταν έχοντας την ψευδαίσθηση που σου δίνει ο κόσμος, η ομάδα που τα δίνει όλα κτλπ κτλπ, ξέρεις ότι είναι αδύνατον. Μέχρι να αλλάξει η νοοτροπία, ή δεν ξέρω πως να πω αυτό που κάνουν οι διαιτητές, αυτό θα είναι αδύνατο για μια ομάδα γεμάτη αστέρια που δεν φορούν τις... ασπίδες της Μπαρτσελόνα ή της Ρεάλ Μαδρίτης.

Δεν καταλαβαίνω τη νοοτροπία των διαιτητών που σφυρίζουν... Είναι φόβος; Τους υποχρεώνουν; Τους αγοράζουν; Είναι οπαδοί; Δεν καταλαβαίνω.

Αισθάνομαι ντροπή για αυτό και για την μεγάλη προσπάθεια και το αθλητικό πνεύμα που έδειξαν οι συμπαίκτες μου παλεύοντας κόντρα σε όλα αυτά. Τελικά, πρέπει να συνεχίσουμε να μαχόμαστε απέναντι σε όλα αυτά.... Περήφανος που όλα έχουν να κάνουν με τους παίκτες και τον κόσμο μέχρι το 90ο λεπτό»!Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: