Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Πεδουλάκης: «Μείναμε από δυνάμεις»

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού έμειναν από δυνάμεις στο δεύτερο ημίχρονο και εκεί απέδωσε την ήττα από την Μάλαγα ο Αργύρης Πεδουλάκης.

Πεδουλάκης: «Μείναμε από δυνάμεις»
Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα από την Μάλαγα και πλέον μπαίνει σε περιπέτειες στο Top 16. Μετά το τέλος του αγώνα ο Αργύρης Πεδουλάκης απέδωσε το αρνητικό αποτέλεσμα στο ότι οι παίκτες του έμειναν από δυνάμεις.

Παράλληλα ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε και στον τραυματία Γκιστ λέγοντας ότι δοκίμασε το πρωί να προπονηθεί αλλά δεν μπόρεσε και έτσι έμεινε εκτός 12άδας.

«Παρουσιαστήκαμε με πολλά προβλήματα σε αυτό το παιχνίδι. Ειδικά στο αμυντικό κομμάτι δεν είχαμε τη σταθερότητα που μας χαρακτηρίζει. Παράλληλα, αντιμετωπίσαμε προβλήματα και στο κομμάτι του αμυντικού ριμπάουντ», τόνισε αρχικά ο προπονητής του Παναθηναϊκού.

«Η Ουνικάχα Μάλαγα είχε 14 επιθετικά ριμπάουντ και εμείς 3. Το γεγονός αυτό της έδωσε τη δυνατότητα να εκδηλώσει περισσότερες επιθέσεις. Σε πολλές εξ’ αυτών έβαλε δύσκολα σουτ τα οποία της έδωσαν ψυχολογία. Επίσης, στο δεύτερο μέρος αρχίσαμε να μένουμε και από δυνάμεις. Από την άλλη, η Ουνικάχα Μάλαγα, είχε ενέργεια, πήρε το μομέντουμ του αγώνα και μαζί τη νίκη», συμπλήρωσε ο Έλληνας τεχνικός.

«Ο Γκιστ δεν έπαιξε πολύ απλά γιατί είναι τραυματίας. Δοκίμασε το πρωί να προπονηθεί αλλά δεν μπόρεσε», ολοκλήρωσε ο Πεδουλάκης.

Μανωλόπουλος: «Η ομάδα φάνηκε χωρίς ενέργεια»
Στην έλλειψη ενέργειας απέδωσε την ήττα του Παναθηναϊκού από την Ουνικάχα ο Σωτήρης Μανωλόπουλος.

Απόρροια της έλλειψης ενέργειας, που οφείλεται και στην απουσία του Γκιστ, ήταν η ήττα του Παναθηναϊκού από την Ουνικάχα στη Μάλαγα σύμφωνα με τον συνεργάτη του Αργύρη Πεδουλάκη, Σωτήρη Μανωλόπουλο.

«Η Μάλαγα είναι διαφορετική ομάδα στην έδρα της. Φάνηκε ότι δεν ήμασταν έτοιμοι να δώσουμε μάχη στα ριμπάουντ. Είναι μεγάλος αριθμός τα 14 ριμπάουντ, αν αναλογιστεί κανείς πως είχαν υψηλά ποσοστά στα σουτ. Επίσης κάναμε πολλά λάθη, που έδωσαν εύκολα καλάθια στον αντίπαλο. Η ομάδα φάνηκε χωρίς ενέργεια. Η βραδιά ήταν γενικώς κακή», ανέφερε.

Για την απουσία του Γκιστ, είπε: «Ο Τζέιμς είναι πολύ σημαντικός για μας, κάνει πολλές δουλειές στο γήπεδο, αλλά θα έπρεπε να καλύψουμε καλύτερα το κενό του».

Τέλος, ερωτηθείς αν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ είναι καθοριστικό απάντησε: «Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά, δεν μπορείς να χαλαρώσεις. Το γκρουπ είναι πολύ δυνατό κι έχει σημασία να προστατέψεις την έδρα σου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: