Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

«Μπαίνει» και τα βρίσκουν!

Αποφασισμένος να βοηθήσει την ΠΑΕ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Παραμένει ενοχλημένος από τον Γιάννη Αλαφούζο ο πρόεδρος της ΚΑΕ, αλλά θα συναντηθεί μαζί του για να τα βρουν. Με Πέτριτς στην Κομοτηνή.

«Μπαίνει» και τα βρίσκουν
Χωρίς συνέπειες για το σύλλογο φαίνεται θα είναι η ρήξη που φαίνεται να δημιουργήθηκε στις σχέσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον Γιάννη Αλαφούζου μετά το ρεπορτάζ εκπομπής του «ΣΚΑΪ» που ενόχλησε τον πρόεδρο της ΚΑΕ.

Ο τελευταίος καθιστά σαφές πως αυτή η δυσαρέσκειά του δεν θα τον αποτρέψει από την απόφασή του να βοηθήσει οικονομικά την ΠΑΕ, δίχως ακόμη να έχει αποσαφηνιστεί πότε και πώς θα συμβεί αυτό, καθώς πάνω από όλα βάζει το συμφέρον του «τριφυλλιού».

Αν και η πλευρά Γιαννακόπουλου παραμένει φανερά ενοχλημένη από τον Γιάννη Αλαφούζο και δεν καλύφθηκε από τις εξηγήσεις πως ο τελευταίος δεν ήταν γνώστης του περιεχομένου της επίμαχης εκπομπής, έχει αποφασίσει να ρίξει τους τόνους. Μάλιστα εμφανίζεται θετικός στο να συναντηθεί με τον πρόεδρο της ΠΑΕ για να ξεκαθαρίσει το τοπίο ανάμεσά τους και να πορευθούν μαζί… εν ειρήνη. Για αυτή τη συνάντηση φέρονται να έχουν αναλάβει πρωτοβουλία τόσο μέλη του Ερασιτέχνη, όσο και οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού που προσπαθούν να ρίξουν γέφυρα ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ίσως και μέσα στη μέρα να υπάρξει τηλεφωνική επαφή των δύο ανδρών, αλλά η συνάντησή τους μάλλον θα γίνει κάποια στιγμή την επόμενη εβδομάδα.

Με Πέτριτς στην Κομοτηνή

Στην αποστολή για το ματς του Παναθηναϊκού με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή αναμένεται να πάρει ο Γιάννης Αναστασίου τον Μλάντεν Πέτριτς. Πάντως ο Κροάτης φορ θεωρείται απίθανο να παίξει βασικός στη θέση του τιμωρημένου Μάρκους Μπεργκ και το πιθανότερο είναι να κάνει ντεμπούτο ερχόμενος από τον πάγκο.

Νοκ άουτ, πέραν του Σουηδού φορ, είναι και ο επίσης τιμωρημένος Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, όπως και οι τραυματίες Σπύρος Ρισβάνης, Εμίρ Μπαϊράμι και Μέντες ντα Σίλβα. Σήμερα θα κριθεί του Θανάση Ντίνα, που έχει ένα σφίξιμο στο δικέφαλο. Πιθανότερη ενδεκάδα με τα υπάρχοντα δεδομένα είναι: Καπίνο, Νάνο, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ, Μαρινάκης, Λαγός, Ζέκα, Αμπέντ, Ατζαγκούν, Κλωναρίδης, Καρέλης.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: