Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Πρωταθλητής 2014 ο Παναθηναϊκός!!

Βλέπω τη βαθμολογία. Και τι μου λέει; Πρωταθλητής ο Παναθηναϊκός! Όποιος έχει μάτια βλέπει το ίδιο με τον αποδυτηριάκια. Μετά και την 29η αγωνιστική το τριφύλλι προηγείται στο πρωτάθλημα. Όποιος γνωρίζει να διαβάζει, θα συμφωνήσει με τον αποδυτηριάκια. Ατρόμητος 59 βαθμοί, πέντε αγωνιστικές πριν την αυλαία του πρωταθλήματος. Ισόβαθμος ο ΠΑΟΚ και μόνον με τρεις πόντους λιγώτερους στην 4η θέση ο Παναθηναϊκός. Ποια ομάδα έκλεψε την παράσταση της σαιζόν; Δίχως συζήτηση ο Παναθηναϊκός. Αν είναι ανάγκη να περάσω στις εξηγήσεις, ας το κάνω.

Αφήνουμε στην άκρη τον Ολυμπιακό, διότι η συμμετοχή του στο πρωτάθλημα είναι τουριστική. Μιλάμε σοβαρά. Ο πρωταθλητής παίζει χωρίς αντίπαλο, διότι δεν υπάρχει ομάδα να τον αμφισβητήσει. Μιλάει η τεράστια διαφορά βαθμών. Ο Ολυμπιακός, ο οποίος είναι εκτός ανταγωνισμού, κρίνεται μονάχα με μέτρο τον... Ολυμπιακό, όχι σε σύγκριση με άλλη, με άλλες ομάδες.

Ατρόμητος και ΠΑΟΚ μέχρι σήμερα, στο πρωτάθλημα 2013-14 δεν έκαναν τίποτα περισσότερο, επί της ουσίας, σε σχέση με την πορεία τους την περασμένη περίοδο. Θα μπορούσαμε, βέβαια, να πούμε ότι ο μεν ΠΑΟΚ είναι ελαφρά χειρώτερος, ο δε Ατρόμητος ελαφρά καλύτερος.

Μιλάμε για δύο ομάδες που έχουν σταθερή διοίκηση και όχι οικονομικό πρόβλημα. Αντίθετα με τους ΠΑΟΚ, Ατρόμητο, ο Παναθηναϊκός ζει μέσα στη φτώχεια, χωρίς υπερβολή. Είναι η ομάδα του πρωταθλήματος ο Παναθηναϊκός που περισσότερο από κάθε άλλη μείωσε δραστικά το μπάτζετ της. Κι όχι μόνον. Καμμία ΠΑΕ της σούπερ λίγκα δεν έχει τόσα πολλά χρέη όσα ο Παναθηναϊκός.

Κι όμως! Ο Παναθηναϊκός δεν είναι χειρώτερος από πέρυσι. Ούτε είναι ο ίδιος, που θα αποτελούσε κι αυτό μια επιτυχία. Είναι καλύτερος! Να, λοιπόν, γιατί χαρακτηρίζω τον Παναθηναϊκό εκείνη την ΠΑΕ, που αξίζει, σε επίπεδο αγωνιστικό, τα μπράβο. Λαμβάνοντας υπ' όψιν τις εμφανίσεις στα ντέρμπυ με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, αλλά και τη γενικώτερη βαθμολογική συγκομιδή των παικτών και του τεχνικού επιτελείου.

ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ με τον Τοτό στην πλατεία, γράφει ο apodytiriakias.gr

Δεν πρόκειται να γκρεμιστεί η Λεωφόρος, προτού φτιαχτεί το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού. Αυτή την απίστευτη δήλωση έκανε στη Δημόσια Τηλεόραση ο δήμαρχος των Αθηναίων κι όχι του Παναθηναϊκού κύριος Καμίνης Γεώργιος. Τι λες, ρε μεγάλε;
Αν δεν φτιάξει το νέο γήπεδο ο Παναθηναϊκός ο χώρος πρασίνου που μας λες ότι είναι η Λεωφόρος, πότε θα τον απολαύσουν οι Αθηναίοι; Πλάκα μας κάνει ο άνθρωπος. Απευθύνεται σε μία κοινωνία ζόμπυ.
Αν δεν το γνωρίζει, που το γνωρίζει, ο Παναθηναϊκός δεν είναι σε θέση να φτιάξει νέο γήπεδο. Όταν, λοιπόν, κάποιος είναι ανίκανος, δεν έχει τέτοια δυνατότητα, δεν μπορεί να εξαρτάται απ' αυτόν η ανάπλαση της Λεωφόρου, το οποίο είναι το ζητούμενο.
Και ποιος Παναθηναϊκός θα κτίσει γήπεδο ποδοσφαιρικό; Η ΠΑΕ, για να έχουμε καλό ερώτημα. Έχει άλλα βάσανα η ΠΑΕ. Χρεωμένη είναι και φιλοξενείται στο υποτιθέμενο ιδιοκτησίας γήπεδο του σωματείου Παναθηναϊκού.
Από τον Παναθηναϊκό πέρασαν βαρειά ονόματα και δεν κατάφεραν να φτιάξουν νέο γήπεδο. Και θα το φτιάξει σήμερα ποιος; Όσο ανέκδοτο είναι να μιλάει κανείς σήμερα για το... νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού, άλλο τόσο ανέκδοτο για τον Τοτό είναι αυτά που λέει ο Καμίνης.
Το πρόβλημα, βέβαια, δεν είναι ο Καμίνης. Το πρόβλημα είναι ότι η πλατεία και ο εξώστης των ψηφοφόρων ανέχονται να ακούν ανέκδοτα από ανθρώπους από τους οποίους υποτίθεται περιμένουν να τους λύσουν ζητήματα της καθημερινότητάς τους.
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: