Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

«Δεν αρμόζει σε έναν επαγγελματία να πουλά οπαδιλίκι»

Κατηγορηματικός ήταν ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Κυριάκος Αλεξανδρίδης, σε ό,τι αφορά τις αιχμηρές δηλώσεις παικτών τόσο του Άρη, όσο και του ΠΑΟΚ μετά το μεταξύ τους ντέρμπι.

«Δεν αρμόζει σε έναν επαγγελματία να πουλά οπαδιλίκι»
Ως λάθος τρόπο να κερδίσεις την εύνοια των οπαδών, χαρακτήρισε τις δηλώσεις των παικτών του Άρη και του ΠΑΟΚ μετά το μεταξύ τους ντέρμπι, ο Κυριάκος Αλεξανδρίδης.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του «δικέφαλου του βορρά» μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 για την αντιαθλητική εικόνα του ντέρμπι, η οποία δεν ικανοποίησε τον κόσμο, αλλά και το μέλλον του ΠΑΟΚ τονίζοντας χαρακτηριστικά «όλα παίζονται στα πλέι-οφ».

Αναλυτικά:

Για το ντέρμπι:

«Μόνο ποδόσφαιρο δεν παίχτηκε. Οι δυο ομάδες μπορούσαν να παίξουν καλύτερο ποδόσφαιρο και να ευχαριστήσουν τον κόσμο τους. Σε αυτό όμως φταίει κι ο διαιτητής, ο οποίος από την αρχή του αγώνα άφηνε το σκληρό παιχνίδι. Τέτοιες διαιτησίες πάνε το ποδόσφαιρο πίσω. Είναι σφάλμα και του διαιτητή.»

Για τις δηλώσεις παικτών του Άρη και του ΠΑΟΚ:

«Νομίζω ότι δεν αρμόζει σε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές να πουλάνε οπαδιλίκι. Οι παίκτες πρέπει να σέβονται τους οπαδούς των ομάδων. Την εύνοια των οπαδών σου πρέπει να την κερδίζεις μέσα στο γήπεδο και όχι από τέτοιες δηλώσεις. Αυτές οι συμπεριφορές φανατίζουν τον κόσμο, δεν αρμόζουν σε αθλητές.»

Για το μέλλον του ΠΑΟΚ και την αλλαγή προπονητή:
«Κάθε αλλαγή βοηθάει στην ψυχολογία. Τα παιδιά βγάλανε ψυχισμό με τον Γεωργιάδη στον πάγκο. Ο Γεωργιάδης ξέρει την ομάδα, ήταν βοηθός του Στέφενς. Δεν είναι καινούριος εδώ. Θα κριθεί στο τέλος η δουλειά του. Για τον ΠΑΟΚ όλα είναι ανοιχτά ακόμα. Τα πάντα θα γίνουν στα πλέι-οφ, εκεί όλα παίζονται. Όσον αφορά το Κύπελλο, παίζουμε με τον Ολυμπιακό και αυτό είναι μια πρόκληση. Από αυτά τα παιχνίδια κρίνεσαι και καταξιώνεσαι. Πρέπει να τον περάσεις και να πάρεις το τρόπαιο.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: