Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Το καλοκαίρι αποφασίζει ο Μπακάκης!

Στο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, αλλά και στο ενδεχόμενο να φύγει απ' τον Παναιτωλικό αναφέρθηκε ο Μιχάλης Μπακάκης, σχολιάζοντας και το σημερινό παιχνίδι κόντρα στη Ξάνθη.

Το καλοκαίρι αποφασίζει ο Μπακάκης
Για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ μίλησε ο Μιχάλης Μπακάκης στην εκπομπή της Nova «Ώρα των πρωταθλητών».

Ο αμυντικός του Παναιτωλικού μίλησε για το ενδεχόμενο να αποχωρίσει απ' το σύλλογο του Αγρινίου, τις προτάσεις που έχει, αλλά και τη φετινή πορεία της ομάδας του στη Σούπερ Λιγκ.

«Ξέραμε ότι ο πρώτος στόχος ήταν η παραμονή. Προσπαθήσαμε να φτιάξουμε σφιχτή ομάδα και με καθημερινή δουλειά και τη βοήθεια του προπονητή μας φτάσαμε μέχρι εδώ.

Ο κος Χάβος είναι εξαιρετικός προπονητής, δουλεύει πολύ στο τακτικό κομμάτι και αυτό μας βγάζει εμπιστοσύνη στον αγώνα. Έχουμε πολύ καλή απόδοση που μας έχει φτάσει στη θέση που είμαστε. Του έχουμε πολύ εμπιστοσύνη.

Δεν έγινε πιο εύκολο το ματς μετά την αποβολή, γιατί είχαμε περισσότερο άγχος γιατί ο κόσμος περίμενε να πετύχουμε πολλά γκολ. Με διεισδύσεις και κάθετες μπαλιές καταφέραμε να διασπάσουμε την άμυνα γιατί κλείστηκαν ακόμα περισσότερο. Με πλαγιοκόπηση  ανοίξαμε το σκορ και παίξαμε πιο ελεύθερα.

Προσπαθήσαμε και δουλέψαμε πολύ στο εκτός έδρας κομμάτι, με το γίνουμε πιο καλοί αμυντικά γιατί δεχόμασταν εύκολα γκολ. Μετά το δεύτερο γύρο απελευθερωθήκαμε λόγω της βαθμολογικής θέσης. Όταν εξασφαλίσεις νωρίς την παραμονή μπορείς να παίξεις πιο άνετα. Το καταφέραμε και έχουμε βελτιωθεί πολύ στα εκτός έδρας ματς. Θα προσπαθήσουμε μέχρι το τέλος να πάρουμε όσο περισσότερους βαθμούς γίνεται.

Από τη Β' εθνική κρατήθηκε ο βασικός κορμός και αυτό βοηθάει πολύ τους ποδοσφαιριστές που έρχονται κυρίως από ξένες χώρες. Με κάποιες προσθήκες με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, και με τον βασικό κορμό μπορούμε ακόμα καλύτερη πορεία
».

Για το μέλλον του:
«Έχω ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο. Οι κκ Κωστούλας, Μπελεβώνης θα συζητήσουν τις προτάσεις και θα δούμε τι συμφέρει καλύτερα όλους μας».

Για το ενδιαφέρον Ολυμπιακού και ΑΕΚ:
«Εννοείται πως θα το σκεφτόμουν. Με εκτιμούν όλο στον Παναιτωλικό, είναι το σπίτι μου. Ο Ολυμπιακός είναι ο μόνιμος πρωταθλητής και η ΑΕΚ είναι ανερχόμενη δύναμη. Η ομάδα θα αποφασίσει και θα δούμε τι θα κάνουμε».

Για το που του αρέσει να παίζει περισσότερο:
«Ο κάθε προπονητής κοιτάζει το καλό της ομάδας και βάζει τον παίκτη σε κάθε ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του. Έχω την ταχύτητα και θα παίξω όπου μου ζητηθεί. Μου αρέσει να βγαίνω στον κενό χώρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: