Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Ψυχικό στους οπαδούς της Μάντσεστερ!!

«Ντου από Παντού» και το… ψυχικό που ετοιμάζεται να κάνει την Τετάρτη ο Ολυμπιακός στους οπαδούς της Μάντσεστερ.
Αν πρόσεξα καλά κάποια στιγμή προχθές σήκωσαν ένα πανό οι οπαδοί της Λίβερπουλ για τον Μόγιες. Ειρωνικό. Και καλά ότι είναι ποδοσφαιρική ιδιοφυϊα.
Και ήταν ο Φέργκιουσον στην εξέδρα και έβλεπε από την μια την Μάντσεστερ να αρπάζει τρία κι από την άλλη ένα τέτοιο πανό από τους φιλάθλους της Λίβερπουλ μέσα στο Όλντ Τράφορντ.
Μόνο δυο
Απ’ ό,τι φαίνεται, λοιπόν, τα ψωμιά του Μόγιες είναι λίγα. Και ποιος να το φανταζόταν κάποτε ότι μπορεί να έρθουν έτσι τα πράγματα που να στείλει σπίτι του έναν προπονητή της Μάντσεστερ ο Ολυμπιακός. Με την έννοια ότι από το 1986 η Γιουνάιτεντ έχει αλλάξει μόνο δυο προπονητές.
Θριαμβευτικά
Η ελληνική ομάδα, βέβαια, θα κοιτάξει μόνο την δουλειά της την Τετάρτη. Να προκριθεί, να πάρει το εισιτήριο και να επιστρέψει θριαμβευτικά στον Πειραιά έχοντας κάνει την μεγαλύτερη πρόκριση της ιστορίας της.
Θα τον διώξουν
Το πιθανότερο είναι, όμως, ότι αν ο Ολυμπιακός προκριθεί, από το ίδιο βράδυ κιόλας θα διώξει η Μάντσεστερ τον Μόγιες.

Κι απ’ αυτή την άποψη, ο Ολυμπιακός θα κάνει ψυχικό στους οπαδούς της Γιουνάιτεντ, που οι άνθρωποι έχουν βαρεθεί την ζωή τους να βλέπουνε την Μάντσεστερ σ’ αυτή την κατάντια. Για την οποία κατάντια το 80% της ευθύνης έχει ο Μόγιες.
Με το ίδιο ρόστερ
Δεν γίνεται, δηλαδή, η Μάντσεστερ με το ίδιο ρόστερ πέρυσι να παίρνει πρωτάθλημα και φέτος να παρουσιάζει αυτή την εικόνα διάλυσης.
Ούτε ζωγραφιστό
Όση υπομονή κι αν έχουν διοίκηση και κόσμος στην Μάντσεστερ, ειδικά μετά την ταπείνωση από την Λίβερπουλ, ούτε ζωγραφιστό θέλουν να βλέπουνε πια τον Μόγιες.
Κι αυτό σημαίνει, όπως λένε πλέον κι από την Αγγλία, ότι με τον Ολυμπιακό ο προπονητής παίζει το κεφάλι του. Αν περάσει η Μάντσεστερ, κερδίζει απλά λίγο χρόνο ακόμα. Αν αποκλειστεί, φεύγει και πάει στο καλό.
Πώς να το ρισκάρουν…
Ούτε γίνεται μετά απ’ όλα αυτά να ρισκάρουν οι διοικούντες να στείλουν την Γιουνάιτεντ στο ντέρμπι με την Σίτι με τον Μόγιες προπονητή. Διότι εκεί το σκορ μπορεί να ξεφύγει εντελώς με την ομαδάρα που έχει η Σίτι σε σχέση με την φετινή Γιουνάιτεντ… Άρα;Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: