Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

«Έχει δίκιο ο Ιβάν»

Tsarouxas
Ο δημοσιογράφος και  επί σειρά ετών διοικητικός παράγοντας του ΠΑΟΚ, Κώστας Τσαρούχας, μίλησε στον Arena FM 89,4 για τον ΠΑΟΚ, το Ελληνικό πρωτάθλημα αλλά και παλιές ιστορίες από την Τούμπα. Αναφέρθηκε στην ανακοίνωση του ΠΑΟΚ η οποία άργησε όπως είπε, ενώ μίλησε με αιχμηρό τρόπο για Μαρινάκη, Σαρρή και Μόραλη .
Για τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη: «Για να μάθατε και την αλήθεια, ο Σαλπιγγίδης ήθελε να κερδίσει ο ΠΑΟΚ από την μεταγραφή του αφού δεν γινόταν να μείνει. Και αυτό το πέτυχε. Μου το είχε πει ξεκάθαρα, κ. Κώστα εγώ θέλω να πάρει λεφτά ο ΠΑΟΚ από την μεταγραφή μου. Τώρα το πώς έγινε η μεταγραφή και γιατί είναι μια άλλη συζήτηση.
Για τον Ιβάν Σαββίδη: « Από εκείνο τον καιρό ενδιαφερόταν ο κ.Σαββίδης να πάρει τον ΠΑΟΚ, είχαν φέρει κάτι δήθεν έγραφα, πλαστά έγγραφα για να σαμποτάρουν την έλευση του. Πολλοί ήταν εκείνοι που δεν ήθελαν τον Σαββίδη τον ΠΑΟΚ αλλά και πολλοί ήταν αυτοί που ήθελαν να οικονομήσουν».
Για τον Καμπάνη: «Ήταν ένας εφοπλιστής που είδε ότι ο ΠΑΟΚ είχε προβολή μεγάλη. Μόνο δηλώσεις έκανε και επειδή εμείς ήμασταν σε αδιέξοδο εκείνη την περίοδο, στραφήκαμε εκεί».
Για την αντίδραση του ΠΑΟΚ και την ανακοίνωση που έβγαλε: «Άργησε πολύ, αυτό ξέρω εγώ. Αυτή η μανία του Μαρινάκη να τα ελέγχει όλα. Και μόνο αισθητικά που τον βλέπεις, νιώθεις αποστροφή. Πάνε και τον γλύφουν όλοι, βλέπω τον Σάββα τον Θεοδωρίδη, δόξα του ποδοσφαίρου και να κάθεται να λέει αυτά τα πράγματα. Αυτοί θέλουν να ελέγχουν τα πάντα, έχουν τον Μόραλη που είναι επαγγελματίας στην θέση που είναι έναν Σαρρή ανύπαρκτο εντελώς. Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ είναι 100% γνήσια και άργησε να γίνει».
Για το χθεσινό παιχνίδι: «Αν δεν ήταν εντεταλμένος ο Κομίνης θα τα έκανε αυτά χθες(16/3); Πρώτο λεπτό έπρεπε να είχε αποβληθεί ο Τσουμάνης. Πάλι καλά που δεν έγιναν και τα χειρότερα. Αυτό το πράγμα που έγινε στον αγωνιστικό χώρο δεν έχει προηγούμενο. Άφηνε ο διαιτητής να κινδυνέψει η σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: