Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Τζαβέλλας: «Αυτό λέτε οπαδιλίκι και λαϊκισμό»

Ο Γιώργος Τζαβέλλας απάντησε μέσω Facebook σε όσους τον κατηγόρησαν ότι πουλάει… οπαδιλίκι στον κόσμο του ΠΑΟΚ για τα όσα δήλωσε μετά το ντέρμπι με τον Άρη.

Τζαβέλλας: «Αυτό λέτε οπαδιλίκι και λαϊκισμό»
Η δήλωση του Γιώργου Τζαβέλλα πως «… είμαστε πολύ χαρούμενοι που ερχόμαστε στο γήπεδο του Άρη για τελευταία φορά» μετά το ισόπαλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης συγκέντρωσε πολλά σχόλια. Ο αριστερός μπακ του ΠΑΟΚ κατηγορήθηκε ότι πουλάει… οπαδιλίκι στον κόσμο της ομάδας του, αλλά ο ίδιος απάντησε μέσω Facebook.

«Την αφοσίωση σε αυτούς που σου δίνουν δύναμη, σε τιμούν και σε εμπιστεύονται, στην Ελλάδα το ονομάζετε "οπαδιλίκι". Επίσης το να λες τη γνώμη σου το ονομάζετε "λαΐκισμό". Καθένας δικαιούται να έχει την άποψη του και να με θεωρεί "κωλόπαιδο" και "αλήτη". Όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν ότι όπου κι αν αγωνιζόμουν, σε Κέρκυρα, Πανιώνιο, Φρανκφούρτη, Μονακό, ΠΑΟΚ και Εθνική Ελλάδος, ήμουν ο ίδιος είτε είχαν πολύ κόσμο, είτε όχι και πάντα προσπαθούσα για την ομάδα μου. Αυτό μου αρκεί κύριοι… Άλλωστε ένας ποδοσφαιριστής στην Ελλάδα πρέπει μόνο να παίζει μπάλα και να μην μιλάει… Σας ευχαριστώ πολύ για την μέχρι τώρα επικοινωνία μας φίλοι μου», έγραψε.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: