Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Μηλιωρίδης στο Metropolis: «Ο Κομίνης ανέχτηκε το σκληρό παιχνίδι του Άρη»

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε το μέλος του δ.σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο οποίος ήταν χθες στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και αναφέρθηκε στα όσα διαδραματίστηκαν στο χθεσινό ντέρμπι.

Αναλυτικά τα όσα τόνισε:

Για την φιλοξενία των ανθρώπων του ΠΑΟΚ: «Δεν είχαμε κανένα πρόβλημα. Η φιλοξενία προς εμάς ήταν μια χαρά».

Για την απόδοση του Κομίνη: «Ο διαιτητής έδειξε μία φοβερή ανέχεια στο σκληρό παιχνίδι του Άρη. Δεν βλέπω το λόγο που το έκανε αυτό. Ακόμη κι αν κέρδιζε ο Άρης δύσκολα θα γλίτωνε τον υποβιβασμό. Από την άλλη, ίσως να ήταν και μια επίδειξη δύναμης του Ολυμπιακού».

Για το τί μέλλει γενέσθαι: «Πιστεύω πως τα θεσμικά όργανα του ποδοσφαίρου θα σταθούν στο ύψος τους και δεν θα φτάσουν στο σημείο να κάνουν και άλλα εγκλήματα. Δεν υπάρχει μόνο ο Ολυμπιακός στην Ελλάδα. Πρέπει το παιχνίδι να παίζεται επί ίσοις όροις. Αν θέλουν να τα κάνουν όλα κόκκινα ας τα κάνουν, αλλά στο τέλος δεν θα έχουν με ποιον να παίζουν».

Για την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Πολύ νωρίτερα έπρεπε να βγει αυτή η ανακοίνωση. Ο ΠΑΟΚ είναι σε τροχιά ανόδου και αγωνιστική και γενικότερα. Ο Σαββίδης έχει αποφασίσει ποιον δρόμο έχει διαλέξει και αυτόν τον δρόμο πρέπει να ακολουθήσουμε όλοι». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: