Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Τεβεκέλης στο Metropolis: «Πολύ λίγος για τέτοιο ματς ο Κομίνης»

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε ο υπεύθυνος διαιτησίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάλαμας Τεβεκέλης και αναφέρθηκε στην διαιτησία του Κομίνη στο χθεσινό ντέρμπι.

Αναλυτικά τα όσα τόνισε:

«Δεν περίμενα να έχουμε μια τέτοια διαιτησία ο Κομίνης. Πραγματικά με απογοήτευσε γιατί αποδείχθηκε ελάχιστος για να διευθύνει αυτό το παιχνίδι. Ήταν πολύ λίγος όσον αφορά τον πειθαχρικό έλεγχο. Αντίστοιχα προβλήματα έδειξε και στο ματς της Τρίπολης με τον Παναθηναϊκό. Χθες, όμως, ήταν άλλο πράγμα».

Για το αν θεωρεί πως ο Κομίνης είχε πρόθεση στα λάθη του: «Δεν μπορώ να ξέρω αν είχε πρόθεση. Ο κόσμος είδε και καταλαβαίνει. Όταν στο 1ο λεπτό γίνεται στο χώρο του κέντρου ένα τσαμπουκαλίστικο και χωρίς αιτία μαρκάρισμα επιβάλλεται μια κίτρινη κάρτα. Το ίδιο έγινε και στο 5? και την συνέχεια την είδαμε. Ακόμη και εμείς έστω κι αν έχουμε απέναντί μας μια ομαδάρα και έχουμε την ευκαιρία να κλωτσάμε μπορούμε και να κερδίσουμε ακόμη. Καλά έκανε και έβγαλε κόκκινη στον Κάτσε. Ο Αγκάνθο όμως στο 45? του δίνει την ευκαρία να εξιλεωθεί για τα λάθη του δίνοντας την δεύτερη κίτρινη και όμως δεν το κάνει. Χώρια δύο άλλα μαρκαρίσματα του Καμινιώτη για κίτρινη κάρτα τις οποίες δεν υπέδειξε». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: