Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

«Εξωφρενικό και αντισυνταγματικό»

ipsilantis-610x4001
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε το μέλος της επιτροπής του ΓΣ Ηρακλή, Νίκος Υψηλάντης. Εξέφρασε την αγανάκτηση του για τα όσα έγιναν στα τρένα προς το Αιγίνιο όπου δεν επιτράπηκε σε επιβάτες να ταξιδεύσουν για να δουν την ομάδα του Ηρακλή!
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Νίκος Υψηλάντης:“Γελάμε για να μην κλαίμε με αυτά που βλέπαμε. Εγώ ενημερώθηκα για μια πολύ επικίνδυνη τρομοκρατική οργάνωση στα τρένα. Κάποιος που θέλει να βγει βουλευτής Αργολίδας έστειλε επιστολές που έλεγαν μην αφήνετε τον κόσμο να είναι Ηρακλής. Είδα διμοιρίες των ΜΑΤ να σταματάνε κόσμο χωρίς διακριτικά από την Θεσσαλονίκη στο Αιγίνιο. Οι άνθρωπο των ΜΑΤ κάνουν την δουλειά τους. Είναι εξωφρενικό και αντισυνταγματικό αυτό που έγινε. Αρχικά εκνευρίστηκα αλλά μετά λυπήθηκαν τους ανθρώπους που ακολουθούσαν 60 άτομα στην Μοναστηρίου.  Είπα να το τραβήξω βίντεο αλλά είπα πως δεν κάνει να ξευτιλιζόμαστε τόσο. Κρίμα είναι αυτός που έχουν βάλει Υφυπουργός αθλητισμού. Δεν έχει καμία λογική. Η διατριβή του ήταν οι συμπεριφορές των Βαλκανικών λαών αλλά δεν ξέρει. Κουράστηκα να το λέω πως υπάρχουν τόσο πολύ ανόητοι που νομίζουν πως σταματάνε την βία. Είδα να κατεβάζουν πιτσιρίκα από το τρένο επειδή πήγαν να δούνε την ομάδα τους. Όμως έτσι σβήνουν φωτιά με πετρέλαιο. Επειδή έφτασα και στο Αιγίνιο, υπήρχαν άνθρωπου που ψάχνανε κόσμο για να δούνε αν φορούσαν από μέσα μπλε. Έχουν γίνει επεισόδια σε κάποιο γήπεδο από οπαδούς του Ηρακλή και δεν το ξέρω”;
 Ενώ συμπλήρωσε: “Ο κ. Ανδριανός έχει κάποια κόρη, φανταστείτε να την σταματούσε κάποιος σε μια έκθεση βιβλίου και να της έλεγε δεν μπορείτε να μπείτε εδώ μέσα γιατί έχετε φάτσα βιβλιοφάγου. Εννοείται πως θα γίνουν κάποιες ενέργειες. Αυτό το πράγμα που έγινε είναι παράλογο. Κάποιος κάνει τους νόμους και αν το έβλεπα παντού θα το δεχόμουν. Όμως δεύτερης κατηγορία πολίτης δεν είμαι ούτε η ομάδα μου δεν είναι δεύτερης κατηγορίας. Θεωρώ απαράδεκτο να είναι ποινικό αδίκημα να θέλει κάποιος να την ακολουθήσει. Μια ενημέρωση λέει πως ένας σεκιούριτι της Τραινοσέ, φώναξε την αστυνομία. Προφανώς η Τραινοσέ, δεν θέλει εισιτήρια αλλά να κάνει άδεια δρομολόγια. Εκτός από όλα τα άλλα ο κ. Ανδριανός δεν βοηθάει και στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας. Νομίζω πως συζητάμε αν είναι νύχτα έξω”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: