Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Για… απογείωση στο Μάντσεστερ!

Στο Μάντσεστερ, όπου φιλοδοξεί να γράψει μία από τις λαμπρότερες σελίδες στην ιστορία του αποκλείοντας τη Μαν. Γιουνάιτεντ, προσγειώθηκε ο Ολυμπιακός το μεσημέρι της Τρίτης.

Για… απογείωση στο Μάντσεστερ
Λίγο μετά τις 14:00 έφτασε στο Μάντσεστερ το τσάρτερ του Ολυμπιακού για την ιστορική αναμέτρηση της Τετάρτης με τη Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ».

Το κλίμα στη διάρκεια της πτήσης ήταν εξαιρετικό, με τους ποδοσφαιριστές να χαλαρώνουν παρουσία και των συντρόφων τους (που συνόδευσαν τους περισσότερους), αν και η προσγείωση είχε αρκετές αναταράξεις λόγω των δυνατών ανέμων.

Την παράσταση έκλεψε ο γιος του Τσόρι Ντομίνγκες, που αν και δεν έχει καν... σαρανταρίσει ακολουθεί τον πατέρα του (συνοδεία της μητέρας του).

Η αποστολή μετέβη απευθείας από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο για να γευματίσει και να ξεκουραστεί για λίγες ώρες, ενώ στις 21:00 ώρα Ελλάδας οι «ερυθρόλευκοι» θα πάρουν γεύση… «Ολντ Τράφορντ». Μισή ώρα νωρίτερα θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου.

Υπενθυμίζεται ότι την αποστολή για το Μάντσεστερ αποτελούν οι: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Χουτεσιώτης, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκες, Φουστέρ, Χολέβας, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μαρκάνο, Εντινγκά, Παπαδόπουλος, Πέρες, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Βαλντές και Βέργος.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: