Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Τρεις για το «2»

Μπεργκ, Αμπέντ και Κουτρουμπή επαναφέρει στο βασικό σχήμα του Παναθηναϊκού για τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με τον ΟΦΗ ο Γιάννης Αναστασίου, που θέλει νίκη. Τα βρήκε με Φερέιρα.

Τρεις για το «2»
Σε τρία νέα πρόσωπα σε σχέση με την ενδεκάδα που παρέταξε απέναντι στον ΠΑΣ στα Γιάννενα προσανατολίζεται ο Γιάννης Αναστασίου για τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με τον ΟΦΗ την Τετάρτη στο Ηράκλειο (19:00), όπου ζητούμενο για τους «πράσινους» είναι ένα σκορ που θα θέτει βάσεις πρόκρισης στον τελικό από το πρώτο παιχνίδι, ει δυνατόν και νίκη.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού θα επαναφέρει στο βασικό σχήμα τους Μπεργκ και Αμπέντ, που ήταν στον πάγκο στους Ζωσιμάδες, καθώς και τον Κουτρουμπή που ήταν τιμωρημένος.

Κάτω από τα δοκάρια θα παραμείνει ο Καπίνο, ο Σίλντενφελντ θα έχει παρτενέρ στο κέντρο άμυνας τον Κουτρουμπή, ενώ ο Τριανταφυλλόπουλος θα πάει δεξιά αντί του Μαρινάκη και ο Νάνο θα είναι αριστερό μπακ. Ο Μέντες θα πάρει τη θέση του τραυματία Λαγού, με τον Αμπέντ και τον Ζέκα στα πλευρά του, ενώ ο Ατζαγκούν θα είναι στην κορυφή του ρόμβου και επιθετικό δίδυμο θα είναι οι Καρέλης και Μπεργκ.

Ο Πράνιτς αναμένεται να βρίσκεται στην αποστολή, αλλά επειδή δεν είναι 100% έτοιμος μετά την ίωση που τον ταλαιπώρησε το πιθανότερο είναι να μείνει στον πάγκο, όπως και ο Κλωναρίδης που έχει κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο. Στην Αθήνα θα μείνουν ο ανέτοιμος Πέτριτς, που σε συζήτηση με τον Αναστασίου συμφωνήθηκε να μπει με την ομάδα όταν ξεπεράσει πλήρως τον μυϊκό τραυματισμό του (ίσως πάρει λίγα λεπτά με την Καλλονή), ενώ νοκ άουτ παραμένει ο Μπαϊράμι.

Τα βρήκε με Φερέιρα

Σε κατ’ αρχήν συμφωνία με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα για διακανονισμό για τα οφειλόμενά του ήρθε ο Παναθηναϊκός. Οι δύο πλευρές τις τελευταίες μέρες ήρθαν σε επαφή και φαίνεται πως κλείνει ένα ακόμη «μέτωπο» ολοκληρώνοντας τις εκκρεμότητες που υπήρχαν με πρώην παίκτες και προπονητές, κάτι που αποτελεί μεγάλο ατού της ΠΑΕ στην προσπάθεια εξασφάλισης αδειοδότησης.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: