Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

«Η Νίκη Βόλου έχει μεγάλη δυναμική»

vosniadis
O προπονητής της Νίκης Βόλου, Αλέκος Βοσνιάδης μίλησε στον Arena FM 89,4 μετά την ευρεία νίκη κόντρα στην Αναγέννηση Γιαννιτσών με 5-0. Εμφανίστηκε αισιόδοξος για την άνοδο της ομάδας του στην Σούπερ Λιγκ.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Παίξαμε με έναν αντίπαλο ο οποίος είχε αρκετά νεαρά παιδιά, έχουνε χάσει πλέον την κατηγορία και έχουν την δυνατότητα να βάζουν μέσα πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές. Υπήρχε διαφορά ανάμεσα στις δυο ομάδες, νομίζω ότι κερδίσαμε δίκαια, είχαμε καλή παρουσία και πολύ καλά διαστήματα.
Για τον στόχο της ομάδας και το μίνι πρωτάθλημα των πλέι οφ: «Ο στόχος μας είναι να διευρύνουμε την διαφορά και να μπούμε στα πλέι οφ με περισσότερους βαθμούς. Δεν πιστεύω ότι η Κέρκυρα θα στραβοπατήσει στα δυο επόμενα παιχνίδια. Θα προσπαθήσουμε να πάμε όσο πιο κοντά στην κορυφή και από εκεί και πέρα να προετοιμαστούμε για το νέο πρωτάθλημα που ξεκινάει και εκεί θα κριθούν όλα. Και οι άλλες δυο ομάδες έχουν ξεχωρίσει πλέον και αναφέρομαι στον Αιγινιακό και τον Ηρακλή. Πιστεύω και με τις ομάδες που θα έρθουν από κάτω θα δούμε ένα πολύ ωραίο μίνι-πρωτάθλημα.
Θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο το βάθος που έχουν οι ομάδες και είμαστε μια από αυτές τις ομάδες. Και με την σημερινή παρουσία κάποιων παικτών δείχνουμε ότι και σε θέμα ετοιμότητας θα είμαστε σε καλό επίπεδο.
Η Νίκη Βόλου είναι μια ομάδα που έχει μεγάλη δυναμική, είναι μια ομάδα που μπορεί να διεκδικήσει επί ίσοις όροις την άνοδο στην κατηγορία, με τον κόσμο στο πλευρό μας θα διεκδικήσουμε παντού τις νίκες και μακάρι να έχουμε την χαρά να ανέβουμε στην Σούπερ Λιγκ»
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: