Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

«Δεν υπολογίζουμε από έδρες»

Σύνθημα για νίκη έδωσαν οι Αναστασίου-Πράνιτς ενόψει ΟΦΗ. Οι δύο τους στάθηκαν στη δυναμική της έδρας των Κρητικών, τονίζοντας το πόσο πολύ θέλει η ομάδα να πάει στον τελικό.

«Δεν υπολογίζουμε από έδρες»
Να κάνουν αποφασιστικό βήμα για πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος θέλει από τους παίκτες του στο ματς της Τετάρτης (19/3, 19:00) με τον ΟΦΗ ο Γιάννης Αναστασίου, όπως φάνηκε και από τις δηλώσεις του.

Ο επί δύο (1996-98) έτη φορ της ομάδας από το Ηράκλειο αναφέρθηκε στο καλό πρόσωπο που έχει ο ΟΦΗ στην έδρα του με την ώθηση που του δίνει ο κόσμος, αλλά τόνισε πως η ομάδα του δεν επηρεάζεται από αυτό.

«Θα παίξει μεγάλο ρόλο η τακτική των ομάδων και κατά πόσο θα θέλουν να έχουν το πάνω χέρι στα παιχνίδια στην έδρα τους. Ο ΟΦΗ παρουσιάζεται εντελώς διαφορετικός στην έδρα του λόγω της παρουσίας των οπαδών του αλλά έχουμε δείξει ότι δεν υπολογίζουμε από έδρες. Πάμε για να κάνουμε το παιχνίδι μας. Τον τελευταίο καιρό έχουμε κάνει κάποια καλά, κάποια μέτρια και κάποια όχι καλά παιχνίδια. Το σημαντικό είναι να παίρνουμε τη νίκη», δήλωσε στον OTE TV ο 41χρονος τεχνικός.

Στο συγκεκριμένο κανάλι μίλησε και ο Ντάνιελ Πράνιτς: «Είναι πολύ σημαντικό το πρώτο ματς. Έχουμε ακόμα καλύτερη διάθεση μετά τη νίκη μας στα Γιάννενα. Δεν περιμένουμε πολύ φιλόξενη ατμόσφαιρα αλλά έχουμε συνηθίσει σε αυτό και είμαστε έτοιμοι για όλα γιατί θέλουμε πολύ να πάμε στον τελικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: