Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Επιπλέον πρόβλημα στον Άρη!

Άλλο ένα πρόβλημα προστέθηκε στα ήδη υπάρχοντα στον Άρη, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού ο Καμινιώτης, ενώ ο Σούλης Παπαδόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει τον Αγκάνθο για τον Πανθρακικό.

Επιπλέον πρόβλημα στον Άρη
Οι πιθανότητες να σωθεί ο Άρης μετά την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ είναι ελάχιστες, αλλά στην ομάδα δεν έχουν άλλη επιλογή από το να συνεχίσουν την προσπάθεια, στρέφοντας το βλέμμα τους στο ματς με τον Πανθρακικό.

Τα προβλήματα για τον Σούλη Παπαδόπουλο πολλά εν όψει του σαββατιάτικου (22/3, 17:15) ματς. Ο Καμινιώτης, ο οποίος αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια του ντέρμπι, δεν προπονήθηκε, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και έκανε θεραπεία, όπως και ο Πουλίδο βέβαια, που δύσκολα θα προλάβει κάποιο από τα εναπομείναντα πέντε παιχνίδια.

Ο 46χρονος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει και τον Νταβίντ Αγκάνθο, καθώς χθες στο 88ο λεπτό, ενώ τρέχει και η τιμωρία των Μπουγαΐδη, Μπακασέτα.

Ίσως να φανερώσει τα πλάνα του αύριο ο Παπαδόπουλος, καθώς έχει προγραμματιστεί φιλικό με την Κ20 στις εγκαταστάσεις της ομάδας στο Νέο Ρύσιο. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: