Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Μουστακίδης στο Metropolis: «Εμπαθής με τον Άρη ο Τζαβέλλας»

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη Μπάμπης Μουστακίδης.

Αναλυτικά τα όσα τόνισε:

Για τις δηλώσεις του Τζαβέλλα: «Ήταν δηλώσεις άνευ ουσίας και γεμάτες εμπάθεια για τον Άρη. Αν ο κ. Τζαβέλλας είναι ευχαριστημένος που δεν θα ξαναέρθει να παίξει εδώ και εμείς είμαστε άλλο τόσο ευχαριστημένοι που δεν θα τον βλέπουμε για να τον έχουμε αντίπαλο».

Για τα σκληρά μαρκαρίσματα των ποδοσφαιριστών των «κιτρίνων»: «Αγωνιστικά υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες. Ένας τρόπος για να μειωθεί αυτή η διαφορά είναι να πάει το ματς στο πάθος και την δύναμη. Πιστεύω ότι στις περισσότερες περιπτώσεις ήταν υπερβολικές οι αντιδράσεις των αντιπάλων γιατί είχαμε όντως δυναμικά μαρκαρίσματα αλλά όχι τέτοια ώστε να προκαλούν τραυματισμό. Σε καμία περίπτωση δεν επικροτώ τέτοιο τρόπο παιχνιδιού. Δεν καταλαβαίνω, όμως, και το κλαψούρισμα του αντιπάλου, σε κάθε μπουκάλι που έπεφτε να τρέχουν στον διαιτητή. Αυτό δείχνει πως ό,τι έγινε ήταν προσχεδιασμένο προκειμένου να πάει το ματς στην πρόκληση».

Για την επόμενη μέρα: «Αυτήν την στιγμή, φαίνεται πως δεν υπάρχει ο άνθρωπος που θα μπει μπροστά, όπως έγινε με την ΑΕΚ. Παρ? όλα αυτά, υπάρχει ο χρόνος μέχρι το καλοκαίρι για να βρεθεί η λύση την οποία θα πρέπει να αναζητήσουν όλοι όσοι βρίσκονται κοντά στην ομάδα». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: