Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

«Φουλ επίθεση» από Ιβάν!!

Την αρχή των όσων θα επακολουθήσουν αποτελεί η πιο καυστική ανακοίνωση που εξέδωσε ποτέ ο ΠΑΟΚ, με τον Ιβάν Σαββίδη να καταστρώνει τις επόμενες κινήσεις του συλλόγου.

«Φουλ επίθεση» από Ιβάν
Την πολιτική που θα ακολουθήσουν από εδώ και στο εξής καταστρώνουν στον ΠΑΟΚ, μία ημέρα μετά την πιο καυστική ανακοίνωση που εξέδωσε η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ κατά του Ολυμπιακού και του μεγαλομετόχου του, Βαγγέλη Μαρινάκη, του προέδρου της ΕΠΟ, Γιώργου Σαρρή, και του προέδρου της Σούπερ Λίγκας, Γιάννη Μώραλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, αυτή η ανακοίνωση αποτελεί απλά την αρχή για τα όσα θα επακολουθήσουν.

Οι Θεσσαλονικείς παρουσιάζονται αποφασισμένοι να συνεχίσουν την «επίθεση» και δεν πρόκειται να σταματήσουν μέχρι να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις του συλλόγου.

Από την πλευρά του, ο Ιβάν Σαββίδης το «ζύγισε» καλά προτού εκδώσει τη συγκεκριμένη ανακοίνωση και είχε αρκετές συζητήσεις με τους συνεργάτες του στην ΠΑΕ, ενώ είναι αρκετά πιθανό ο «Δικέφαλος του Βορρά» να ηγηθεί ενός πόλου που θα κινηθεί για την αλλαγή του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Μάλιστα, θα πρέπει να θεωρούνται δεδομένες οι επόμενες κινήσεις από πλευράς του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ και είναι πιθανό να δώσει το «παρών» στην επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας.

Όλα, όμως, θα κρίνονται μετά από σχετική απόφαση του Σαββίδη, ενώ δεν αποκλείεται στην επόμενη ευκαιρία να τοποθετηθεί δημόσια και να αποκαλύψει το πλάνο του για το συγκεκριμένο ζήτημα.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: