Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Αλβέρτης: «Στην καρδιά μου ο Ζοτς, αλλά ο ΠΑΟ πάνω από όλα»

Δεν αφήνει το συναίσθημα να υπερβεί το καθήκον ο Φραγκίσκος Αλβέρτης εν όψει της αναμέτρησης με τη Φενέρ του Ομπράντοβιτς. «Στην καρδιά μου ο Ζοτς», αλλά ο Παναθηναϊκός προέχει», τόνισε.

Αλβέρτης: «Στην καρδιά μου ο Ζοτς, αλλά ο ΠΑΟ πάνω από όλα»
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς επιστρέφει ως αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ την Πέμπτη με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ σε ένα ματς που και οι δύο ομάδες το θέλουν πολύ. Η συναισθηματική φόρτιση είναι δεδομένη για όλους τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» και για τον ίδιο τον Σέρβο προπονητή. Όμως η σημασία του αγώνα υποχρεώνει τους «πράσινους» να αφήσουν στην άκρη τα πάντα και να αφοσιωθούν μόνο στο στόχο τους, όταν αρχίσει το μεγάλο παιχνίδι.

«Καιγόμαστε και οι δύο για τη νίκη. Θα γυρίσει ο Ζέλικο έπειτα από τόσο καιρό. Πρώτη φορά θα βρεθεί και πάλι στο ΟΑΚΑ και σίγουρα θα είναι πολύ περίεργο για όλους μας. Μόλις αρχίσει το ματς, όμως, τελειώνουν και οι ιδιαιτερότητες», δηλώνει ο Φραγκίσκος Αλβέρτης στην «Πράσινη».

«Εμείς κατά τη διάρκεια του αγώνα θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας και να κάνουμε αυτό που πρέπει. Ο κόσμος ξέρει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει. Κι εγώ τον Ομπράντοβιτς τον έχω στην καρδιά μου. Ο Παναθηναϊκός, όμως, προέχει όλων», προσθέτει ο τεχνικός του «τριφυλλιού», που συνεργάστηκε με τον «Ζοτς» σαν παίκτης και γενικός αρχηγός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: