Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Δοκιμάζει ο Σπανούλης, παίζει ο Πρίντεζης!

Ενισχυμένος με τουλάχιστον έναν από τους δύο ηγέτες του θα είναι ο Ολυμπιακός στο ματς της Παρασκευής με τη Λαμποράλ Κούτσα στο ΣΕΦ.

Δοκιμάζει ο Σπανούλης, παίζει ο Πρίντεζης
Ο Ολυμπιακός καλείται να ολοκληρώσει το Top 16 με τέσσερις νίκες στα ισάριθμα εναπομείναντα ματς, καθώς ακόμη και τρεις πιθανώς να μην είναι αρκετές για να του δώσουν την πρόκριση στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας.

Η πρώτη και θεωρητικά λιγότερο δύσκολη από τις αποστολές του είναι αυτή της Παρασκευής με την αδιάφορη Λαμποράλ Κούτσα στο ΣΕΦ. Σε αυτό το παιχνίδι οι πρωταθλητές Ευρώπης αναμένεται να είναι ενισχυμένοι με τουλάχιστον έναν από τους δύο ηγέτες τους.

Ο Γιώργος Πρίντεζης έχει ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα στη μέση και αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά. Αρκετές πιθανότητες να τεθεί στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα έχει και ο Βασίλης Σπανούλης. Ο αρχηγός της ομάδας νιώθει καλύτερα μετά από τρεις εβδομάδες εκτός μάχης λόγω τενοντίτιδας στο αριστερό γόνατο. Σήμερα πιθανώς να επιχειρήσει να ακολουθήσει ένα μέρος του προγράμματος και να δοκιμάσει σταδιακά να ανεβάσει ρυθμούς. Αν δεν αντιμετωπίσει νέες ενοχλήσεις, θα είναι στη δωδεκάδα και θα μπορεί να προσφέρει, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο να προφυλαχθεί για να επιστρέψει την επόμενη Πέμπτη απέναντι στην Ουνικάχα Μάλαγα.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: