Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

«Έπαιξε καθοριστικό ρόλο η κόκκινη»

Πιο εύκολο έκανε το έργο του Παναιτωλικού η κόκκινη που δέχθηκε ο μέσος της Ξάνθης, Κάρλος Κάλβο, όπως παραδέχθηκε ο Γιώργος Μύγας. «Να διεκδικήσουμε την έκτη θέση», ανέφερε.

«Έπαιξε καθοριστικό ρόλο η κόκκινη»
Καθοριστικό ρόλο έπαιξε η κόκκινη που δέχθηκε ο Κάρλος Κάλβο στο 5’ της αναμέτρησης Παναιτωλικός-Skoda Ξάνθη, σύμφωνα με τον νεαρό μεσοεπιθετικό των γηπεδούχων, Γιώργο Μύγα, που πρωταγωνίστησε στη φάση.

Ο 20χρονος που έκανε την ένατη συμμετοχή στο φετινό πρωτάθλημα μίλησε στη Nova και επισήμανε πως τώρα που ομάδα του σώθηκε ουσιαστικά θέλει να διεκδικήσει την έκτη θέση.

«Υπήρχε λίγο άγχος γιατί θέλαμε τους τρεις βαθμούς για να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας. Κάναμε καλή εμφάνιση και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Στόχος μας είναι να πάρουμε όλα τα επόμενα παιχνίδια γιατί έχουμε στο μυαλό μας και την έκτη θέση. Είχαμε καλή εμφάνιση, όλοι προσπαθήσαμε για τη νίκη και συνεχίζουμε έτσι. Ο προπονητής μας είπε να παίξουμε από τα πλάγια και να δημιουργήσουμε πρόβλημα στην Ξάνθη», δήλωσε για το ματς ο Μύγας και για την κόκκινη σχολίασε:

«Έπαιξε καθοριστικό ρόλο. Δέχθηκα ένα χτύπημα το είδε ο επόπτης και το καταλόγισε ο διαιτητής. Είχαμε πιο εύκολο έργο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: