Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Ποικιλίδης στο Metropolis: «Το θέμα του Κομίνη ήταν πως θα χάσει ο ΠΑΟΚ»

Το μέλος της διοίκησης του ΠΑΟΚ Παναγιώτης Ποικιλίδης φιλοξενήθηκε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στην Σέντρα», μιλώντας για την χθεσινή καθυστέρηση στο ημίχρονο του ντέρμπι στο «Κλ.Βικελίδης», εξαπέλυσε επίθεση κατά του διαιτητή Κομίνη, αλλά και του προπονητή του Άρη Σούλη Παπαδόπουλου

Αναλυτικά:

Για την ανακοίνωση του ΠΑΟΚ: «Η ανακοίνωση τα λέει όλα, αν κάτσουμε να μιλήσουμε θα μας πάρει ώρες ατελείωτες, οπότε μένουμε στην ανακοίνωση και ότι διαβάσατε, διαβάσατε».

Για τους λόγους της αποβολής του: «Από ότι πληροφορήθηκα, γιατί δεν είδα ακόμα το φύλλο αγώνα, αποβλήθηκα γιατί μπήκα στον αγωνιστικό χώρο να διαμαρτυρηθώ! Δεν ήξερε πως είμαι στο φύλλο αγώνα για τον αγωνιστικό χώρο; Μου το μετέφερε ο παρατηρητής, ενώ έπρεπε να μου το πει ο τέταρτος».

Στην συνέχεια ανέφερε: «Όταν πέρασε ο χρόνος του 15λέπτου που διαρκεί το ημίχρονο αναρωτηθήκαμε γιατί δεν ξεκινάει ο αγώνας, στην συνέχεια ήρθε ο παρατηρητής και μας μετέφερε πως υπάρχουν ενστάσεις από τον διαιτητή και θέλει τον υπεύθυνο ασφαλείας. Πήγα και εγώ από την πλευρά του ΠΑΟΚ και μου λέει κ. Ποικιλίδη κοιτάμε την ασφάλεια σας. Τον ρωτάω εγώ δεν βλέπετε τι έγινε σε όλο το πρώτο ημίχρονο; Και μου είπε πως θα πρέπει να περάσω έξω. Δεν μπορώ να καταλάβω τι έγινε, ασφάλεια υπήρχε. Η Αστυνομία έκανε καλά την δουλειά της, υπήρχε προστασία γύρω από τον πάγκο, αλλά τα καρεκλάκια πέφτανε, τα παγάκια πέφτανε. Γιατί δεν έκανε συστάσεις στο πρώτο ημίχρονο; Εσκεμμένα το έκανε ο Κομίνης. Το θέμα του δεν ήταν πως θα νικήσει ο Άρης, αλλά πως θα χάσει ο ΠΑΟΚ. Ο σκοπός του ήταν να αποδεκατίσει τον ΠΑΟΚ. Από το πρώτο λεπτό αυτό είχε στο μυαλό του και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες που κράτησαν τα νεύρα τους και δεν μείναμε με οκτώ παίκτες».

Για την διαιτησία Κομίνη: «Ο Κομίνης δεν έδινε το δικαίωμα να λέμε πολλά. Δεν μας είπε τίποτα, παρά μόνο να περάσουμε έξω και το κάνει για να μας προστατέψει. Δεν μίλησε με κανέναν από τους ποδοσφαιριστές μας. Δεν ξέρω αν μίλησε με ποδοσφαιριστές του Άρη. Από το πρώτο λεπτό δεν δίνει κόκκινη κάρτα στον αμυντικό του Άρη για μαρκάρισμα πάνω στον Στοχ. Εκεί κοιταχτήκαμε και είπαμε πως τα πράγματα εδώ είναι δύσκολα. Και στην συνέχεια, κοντά στο 5' πάλι αντιαθλητικό φάουλ. Κάποιοι δεν θέλουν να το καταλάβουν, ας μην το καταλάβουν. Γι αυτό βγάλαμε την ανακοίνωση».

Για το τι έγινε στα αποδυτήρια: «Στα αποδυτήρια, το δηλώνω κατηγορηματικά δεν έγινε απολύτως τίποτα. Αυτό που μας πληροφόρησαν είναι πως κατά την διάρκεια της επιστροφής του Γεωργιάδη από την συνέντευξη Τύπου υπήρξαν κάποιες εντάσεις με σεκιουριτάδες και απειλήθηκε επεισόδιο. Αλλά στα αποδυτήρια δεν έγινε απολύτως τίποτα. Όπως δείχνουν τα πράγματα ο Άρης του χρόνου δεν θα αγωνίζεται στην Σούπερ Λιγκ. Καλώς ή κακώς δεν θα αγωνίζεται. Ποιος είναι ο στόχος λοιπόν; Να περάσει τον ΠΑΟΚ;».

Για τους ημιτελικούς με Ολυμπιακό: «Εύχομαι η πρόκριση να παιχτεί στο γήπεδο. Δεν μπορώ να πω ακόμα κάτι γιατί δεν ξέρουμε ποιος θα είναι ο διαιτητής της πρώτης αναμέτρησης. Μόλις το μάθουμε τότε θα έχουμε να πούμε πολλά»

Τέλος αναφέρθηκε και στις δηλώσεις του προπονητή του Άρη, Σούλη Παπαδόπουλου, μετά το τέλος του ντέρμπι: «Κάτι που δεν θίξαμε και θέλω να το πω, είναι πως πόσο λίγος είναι ο προπονητής του Άρη, είναι ένας προπονητής που όταν τον δείχνει η κάμερα η θα γελάει ή θα κλαίει. Μόνο στον Άρη θα μπορούσε να είναι προπονητής. Είναι ντροπή αυτές οι δηλώσεις για εμάς και την ομάδα μας, από έναν λίγο άνθρωπο» Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: