Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Χριστοφορίδης στο Metropolis: «Σε 10-15 μέρες η απόφαση»

Στο Αθλητικό Metropolis στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο νομικός της Κοινωνίας Μελων Άρη, Σπύρος Χριστοφορίδης και μίλησε για την σημερινή εκδίκαση της υπόθεσης της Κοινωνίας Μελών Άρη εναντίον της διοίκησης του Λάμπρου Σκόρδα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Συζητήθηκε η υπόθεση, εξετάστηκαν μάρτυρες και από τις δύο πλευρές, εκτέθηκαν τα νομικά επιχειρήματα, κατατέθηκαν οι φάκελοι των προτάσεων. Εκ του νόμου υπάρχει προθεσμία κατάθεσης προσθηκών και των μαρτυρικών καταθέσεων μέχρι την Πέμπτη έτσι ώστε η απόφαση να βγει όσο γίνεται πιο γρήγορα».

Πότε δηλαδή θα εκδοθεί η απόφαση;

«Μέσα σε 10 με 15 μέρες. Δεν γίνεται να βγει αύριο λόγω της προθεσμίας που υπάρχει μέχρι την Πέμπτη ώστε να προσθέσει κάποια πλευρά των διαδίκων συμπληρωματικά στοιχεία. Ίσως πάρει και ένα μήνα. Αν γίνει κάτι τέτοιο, δεν έχει αξία η υπόθεση γιατί θα πρέπει να αποφασίσει η ομάδα την μετέπειτα πορεία της. Στο απευκταίο σενάριο του υποβιβασμού να αποφασίσει που θα αγωνιστεί, στο ενδεχόμενο να παίξει μπαράζ να προετοιμαστεί γι αυτό».

Ποιοι οι λόγοι που η πλευρά σας ζητά την αποπομπή της διοίκησης Σκόρδα;

Στα δικόγραφα υπάρχουν 13 λόγοι αντικατάστασης της διοίκησης Σκόρδα. Σημαντικότεροι, το θέμα με τα δελτία που δεν μπορούσαν οι ποδοσφαιριστές να αγωνιστούν ενώ ήταν ήδη στο δυναμικό τις ομάδας, η απόφαση του να ζητήσει από τους παίκτες και τον προπονητή να πέσουν στο χόρτο στον αγώνα με τον Πλατανιά, κάτι που θα σήμαινε αφαίρεση βαθμών και διαπόμπευση της ομάδας, οι απειλές προς τα στελέχη της ΕΠΟ, του τύπου «αν δε μου δώσετε τα δελτία θα σας κηνυγήσω, θα σας κάνω μηνύσεις».

Η πλευρά Σκόρδα τι υποστήριξε;

«Ότι είναι η καλύτερη λύση αυτή τη στιγμή για τον Άρη, με βασικότερο επιχείρημα την περσινή σωτηρία της ομάδας, τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος».Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: