Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

«Τα λάθη με τον Ολυμπιακό δεν επιτρέπονται»

Τα λάθη που έκαναν στο τέλος του αγώνα οι παίκτες του Άρη, αλλά και η ποιότητα του Ολυμπιακού ήταν αυτά που έκριναν το μεταξύ τους παιχνίδι, σύμφωνα με τον προπονητή των «κίτρινων», Μίλαν Μίνιτς.

«Τα λάθη με τον Ολυμπιακό δεν επιτρέπονται»
Ο Άρης έφτασε μία ανάσα από τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό ωστόσο δεν τα κατάφερε καθώς ηττήθηκε (64-59) και ο προπονητής των Θεσσαλονικιών, Μίλαν Μίνιτς, μετά το τέλος του παιχνιδιού με δηλώσεις του στάθηκε στα λάθη των παικτών του και στην ποιότητα των «ερυθρόλευκων».

Ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε και στον κόσμο της ομάδας ευχαριστώντας τον για την ώθηση που έδωσε σε αυτή.

Παράλληλα, μίλησε και για τους παίκτες του τονίζοντας ότι το κέρδος από την αναμέτρηση είναι ότι έδωσαν το μάξιμουμ.

«Ο Ολυμπιακός σήμερα με το ρόστερ που είχε ήθελε να πάρει και τη νίκη, αλλά και να μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής. Έχει έμπειρους και νέους παίκτες, αλλά στο τέλος που το παιχνίδι ήταν κλειστό έπαιξε με τους έμπειρους και κέρδισε. Σίγουρα είχαν το μυαλό τους στο παιχνίδι με τη Λαμποράλ Κούτσα. Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος με την παρουσία μας κόντρα στον Ολυμπιακό. Το μυαλό ήθελε σήμερα, αλλά το μυαλό δεν ακούει πάντα, είχαμε και κούραση. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε με μυαλό και δύναμη, βάζαμε εύκολα καλάθια, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχαμε ενέργεια, το μυαλό ήθελε, αλλά το σώμα δεν άκουγε. Σταματήσαμε την καλή κυκλοφορία, δεν είχαμε κίνηση. Μας έκοψαν με την άμυνά τους τα αντίπαλα γκαρντ. Συγχαρητήρια στον κόσμο που μας έδωσε ώθηση. Πρόκειται για μια “νίκη” για τα παιδιά που έδωσαν το μάξιμουμ, αυτό είναι το κέρδος, ότι τα παιδιά τα έδωσαν όλα. Εύχομαι ο Ολυμπιακός να πάει στο Final Four, όπως και ο Παναθηναϊκός. Εμείς έχουμε μια δύσκολη συνέχεια ως το τέλος του πρωταθλήματος», ανέφερε αρχικά ο Μίνιτς.

«Ξέραμε ότι ο Ολυμπιακός θα ερχόταν με σημαντικές απουσίες και κουρασμένος από δύσκολο παιχνίδι. Στόχος μας ήταν να πιέσουμε τους χειριστές του Ολυμπιακού, είχαμε συγκεκριμένο πλάνο στο πικ εν ρολ και θεωρώ πως το καταφέραμε στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού. Θεωρώ πως κάναμε μεγάλη προσπάθεια, αλλά δεν τα καταφέραμε καθώς είχαμε προβλήματα στο λόου πόστ. Έχουμε μπροστά μας πέντε τελικούς, θεωρώ πως αν τα καταφέρουμε θα είμαστε σε πολύ καλή μοίρα. Θεωρώ πως σήμερα χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία να κερδίσουμε. Κάναμε λάθη στο τέλος, αλλά όταν παίζεις με τον Ολυμπιακό και το παιχνίδι κρίνεται στα τελευταία δευτερόλεπτα, ο Ολυμπιακός είναι πιο ποιοτική ομάδα και πήρε τη νίκη. Αυτό θεωρώ πως πληρώσαμε», ολοκλήρωσε ο προπονητής του Άρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: