Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Ραντεβού ΑΕΚ με Οικονομόπουλο!

Τη δέσμευση πως με την εκχώρηση του χρέους Ψωμιάδη στο Δημόσιο θα αποσυρθεί από την υπόθεση έδωσε ενώπιον ανθρώπων της ΑΕΚ ο Χ. Οικονομόπουλος σε συνάντηση που είχαν. Ανοίγει ο δρόμος για εκκαθάριση.

Ραντεβού ΑΕΚ με Οικονομόπουλο
Αισιόδοξα μηνύματα ήρθαν για την αίσια και άμεση ολοκλήρωση της διαδικασίας εκκαθάρισης της ΠΑΕ ΑΕΚ. Το πρωί της Τρίτης πραγματοποιήθηκε συνάντηση του εκκαθαριστή Ανδρέα Δημητρέλου με ανθρώπους της «Ένωσης» και τον Χάρη Οικονομόπουλο στο γραφείο του τελευταίου.

Ο δικηγόρος δεσμεύτηκε πως με την εκχώρηση του χρέους Ψωμιάδη στο Δημόσιο (ποσό που ανέρχεται στα 44 εκατ. ευρώ συν τόκους) θα αποσυρθεί από την υπόθεση κι έτσι η διαδικασία θα ολοκληρωθεί χωρίς πρόβλημα και η ΠΑΕ θα διαλυθεί (για να συσταθεί εκ νέου εν όψει της επιστροφής της ΑΕΚ στη Football League).

Η διοίκηση της ΑΕΚ έχει υποβάλει από τις 13 Ιανουαρίου αίτηση για εκχώρηση του χρέους προς το Δημόσιο και μετά από πιέσεις που εντάθηκαν προς το Υπουργείο Οικονομικών το τελευταίο διάστημα αναμένεται αυτή να γίνει αποδεκτή.

Αξίζει να σημειωθεί πως εφόσον η εκκαθάριση δεν ολοκληρωθεί μέχρι την επόμενη Παρασκευή, που έχει προγραμματιστεί η δίκη των ασφαλιστικών μέτρων, θα ζητηθεί αναβολή προκειμένου να κερδηθεί χρόνος και εφόσον στο μεταξύ ολοκληρωθεί η εκκαθάριση να μη χρειαστεί να γίνει δίκη. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: