Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

«Πάμε να δικάσουμε»

xristoforidis-610x350
Ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ Άρης, Σπύρος Χριστοφορίδης, μίλησε στον Arena FM 89,4 για την κατάσταση στους «κίτρινους» αλλά και για το αυριανό δικαστήριο.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Σαν φίλος του Άρη μπορώ να πω ότι φέτος δεν πήραμε ούτε μια χαρά, είμαι 39 χρονών και δεν θυμάμαι χειρότερη χρονιά. Ακόμα και στα λεγόμενα «πέτρινα χρόνια» τα πράγματα δεν ήταν τόσο άσχημα».
Για το αυριανό δικαστήριο: «Αύριο(18/3) εκδικάζεται η αίτηση αντικατάστασης του ΑΣ, της ΚΜΑ και μεμονωμένων μικρομετόχων που είτε εκπροσωπούνται με πληρεξούσιο προς την ΚΜΑ είτε τον ΑΣ, είτε εκπροσωπούν τους εαυτούς τους χωρίς πληρεξούσιο προκειμένου να αντικατασταθεί η αρχικά επταμελής διοίκηση η οποία στην εξέλιξη έγινε τριμελής και με την ανάκληση της παραίτησης του κ.Βασβάνου είναι τελικά τετραμελής . Συνεπώς το δικόγραφο ως προς το αρχικό ζητούμενο έχει σε κάποιο βαθμό υλοποιηθεί. Δεν υπάρχει αντικατάσταση αλλά από τα επτά μέλη τα τρία παραιτήθηκαν.
Λογικά μέχρι το τέλος ο Άρης θα έχει διοίκηση Σκόρδα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος εκτός και αν με κάποιο μαγικό τρόπο καταφέρει να πάει η ομάδα στα μπαράζ. Μέχρι τότε θα έχει βγει και η απόφαση».
Για τα όσα συμβαίνουν: «Τι να πω, ο Άρης βρίσκεται στην χειρότερη κατάσταση και εμείς μαλώνουμε στα δικαστήρια για το ποιος θα διοικήσει. Από την στιγμή που βγήκε απόφαση της γενικής συνέλευσης για αίτηση αντικαταστατής εκτιμώ ότι θα έπρεπε να γίνουν σεβαστές από την τότε προσωρινή διοίκηση . Λέω τότε γιατί όπως είπαμε τρία μέλη της έχουν παραιτηθεί. Έπρεπε να γίνει σεβαστεί η λαϊκή ετυμηγορία, να παραιτηθεί η έως σήμερα διοίκηση και όποιες ελπίδες υπήρχαν, σίγουρα περισσότερες από αυτές που υπάρχουν σήμερα να τις διαχειριζότανε η νέα διοίκηση η οποία έχει και επιλογή από τους μεγαλομετόχους του Άρη. Ο χρόνος που κύλησε ήταν σημαντικός και τα αποτελέσματα δεν βοήθησαν».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: