Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Σςςς...προστατέψτε το προϊόν!!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για το ελληνικό πρωτάθλημα που αποτελεί πρότυπο για όλα τα υπόλοιπα στον ποδοσφαιρικό πλανήτη.
Λοιπόν επειδή βλέπω κάποιοι να τολμάνε(σαν δεν ντρέπονται) να αμφισβητούν το ελληνικό πρωτάθλημα και τον ....κρυστάλλινο τρόπο με το οποίο διεξάγεται θέλω να βάλω τα πράγματα στην θέση τους.
*Σε ποιο πρωτάθλημα μία ομάδα που έχει την τέταρτη χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος , βάζει επτά γκολ σε μία άλλη ομάδα, που βρίσκεται πιο πάνω στην βαθμολογία και είναι η μοναδική ομάδα μαζί με την Μπαρτσελόνα , που έχει κερδίσει 7-0 σε όλα τα πρωταθλήματα της Ευρώπης το Σαββατοκύριακο; Μόνο στο ελληνικό.
*Σε ποιο πρωτάθλημα μία ομάδα κερδίζει εύκολα στην έδρα της αντίπαλο, που έχει κατέβει στο παιχνίδι για να .....χάσει όπως βοά η πιάτσα όλη την εβδομάδα; Μόνο στο ελληνικό.
*Σε ποιο πρωτάθλημα πέφτει το ξύλο της αρκούδας μεταξύ των παικτών σε ένα  παιχνίδι και τα εγκληματικά τάκλιν είναι πάνω από πέντε, αλλά ο διαιτητής αποβάλει μόνο δύο παίκτες και ολοκληρώνει ένα παιχνίδι , του οποίου το ημίχρονο είχε διάρκεια 30 λεπτά; Μόνο στο ελληνικό.
*Σε ποιο πρωτάθλημα, όσοι πάνε κόντρα στον δυνατό και κόντρα στο σύστημα, εξαφανίζονται από το ...προσκήνιο, η αντιμετωπίζονται εχθρικά  από το ...σύστημα; Στο ελληνικό φυσικά.
*Σε ποιο πρωτάθλημα μία ομάδα, που μάχεται για τον υποβιβασμό έχει κερδίσει τα περισσότερα πέναλτι(αυτό του Σαββάτου προκαλεί τουλάχιστον ....γέλιο) μετά τον πρωτοπόρο(7) και στα τελευταία πέντε παιχνίδια ως δια...μαγείας έχει κερδίσει 9 βαθμούς και κάνει πορεία εξόδου στην Ευρώπη...... Μόνο στο ελληνικό.
*Σε ποιο πρωτάθλημα ο παίκτης ...βουτάει στο κέντρο και ο διαιτητής αποβάλει τον αντίπαλό του , που δεν κάνει απολύτως τίποτα; Μόνο στο ελληνικό
Για αυτό λέω. Προστατέψτε το ελληνικό πρωτάθλημα, που είναι από τα καλύτερα της Ευρώπης. Ντροπή σε όσους παράγοντες μιλάνε για συστήματα και τέτοιες ...αηδίες. Ας φτιάξουν πρώτα ομάδα και μετά να μιλήσουν για το σύστημα(εδώ γελάμε). Τα .....γεμάτα γήπεδα κάθε Σαββατοκύριακο είναι η απάντηση σε όσους κακεντρεχείς μιλούν για πρωτάθλημα της πλάκας, για ...παραρτήματα και τέτοιες αηδίες χωρίς να έχουν αποδείξεις.... Και όπως λέει ο κύριος Μώραλης «προστατέψτε το προϊόν». Και όπως λέει ο κύριος Σαρρής «τα λάθη των διαιτητών είναι ανθρώπινα». Οντως το προϊόν είναι εκλυστικότατο(αφού γίνεται με ......κανόνες, που επικρατούν μόνο στο ελληνικό πρωτάθλημα ) και οι διαιτητές κάνουν ανθρώπινα λάθη με ...τηλεκοντρόλ!
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: