Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Κεχαγιάς: «Δύο φάσεις διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα»

Αρκετά απογοητευμένος από την ήττα της Ξάνθης στο Αγρίνιο εμφανίστηκε ο Νίκος Κεχαγιάς στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου.

Κεχαγιάς: «Δύο φάσεις διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα»
Στη φάση της αποβολής του Κάλβο και του τέρματος του Παναιτωλικού απέδωσε την ήττα στο Αγρίνιο ο Νίκος Κεχαγιάς. Ο τεχνικός της Ξάνθης, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, χαρακτήρισε άδικη την αποβολή του ποδοσφαιριστή του.
Παράλληλα έδωσε συγχαρητήρια τόσο στους παίκτες του για την προσπάθεια που έκαναν ενώ αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια και στον Παναιτωλικό.

Αναλυτικά:

«Δυστυχώς για εμάς δύο φάσεις στο πρώτο ημίχρονο ήταν αυτές που διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα. Η φάση του γκολ που αδρανήσαμε και δεχθήκαμε το τέρμα και η πιο σημαντική για μένα είναι η φάση της αποβολής που άλλαξε τις αριθμητικές ισορροπίες δίνοντας πλεονέκτημα στον Παναιτωλικό. Ήταν μια φάση που έγινε μπροστά μου και νομίζω κακώς ο ποδοσφαιριστής μας δέχθηκε κόκκινη κάρτα. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Έκαναν μια αξιέπαινη προσπάθεια και πάλεψαν το παιχνίδι. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε και πλέον κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι που είναι πολύ σημαντικό για εμάς.

Θα ήθελα επίσης να δώσω συγχαρητήρια στον Παναιτωλικό για τη σημερινή του νίκη. Και η ομάδα μου και ο Παναιτωλικός είναι υγιείς ομάδες με προέδρους κόσμημα στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: