Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

«Μεγάλη τιμή να αγωνιστούμε στο ALL STAR GAME»

Ο DJ Κούπερ και Μιχάλης Τσαϊρέλης θα συμμετάσχουν για τον ΠΑΟΚ στο φετινό ALL STAR GAAME μπάσκετ που θα διεξαχθεί στα Χανιά και δήλωσαν ενθουσιασμένοι για αυτό το γεγονός.

«Μεγάλη τιμή να αγωνιστούμε στο ALL STAR GAME»
Ο Αμερικανός γκαρντ τόνισε πως: «Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω σε αυτό το παιχνίδι, θα έχω νέους συμπαίκτες σε αυτό τον αγώνα, μερικούς από τους καλύτερους παίκτες του πρωταθλήματος και, σε κάθε περίπτως,η είναι ένα παιχνίδι το οποίο θέλω να απολαύσω.

Θα είναι και λίγο διαφορετικό, γιατί αυτή τη φορά θα έχω αντιπάλους τους Μπόγρη και Τσαϊρέλη, δύο παιδιά που είμαστε όλη τη χρονιά μαζί, στις προπονήσεις, στα παιχνίδια και γενικά παντού. Νομίζω ότι θα έχει πλάκα.
Εάν στοιχημάτιζα, θα έβαζα όλα τα λεφτά μου στον Δέδα για τον διαγωνισμό τριποντων. Πιστεύω ότι μπορεί να κερδίσει σίγουρα. Είναι από τους καλύτερους σουτέρ που έχω συναντήσει.

Αυτό θα είναι το πρώτο μου ALL STAR GAME σαν επαγγελματίας. Το πρώτο που έχω παίξει ήταν στην Ατλάντα, πριν από οκτώ μήνες περίπου, με τους καλύτερους παίκτες που υπήρχαν εκείνη την περίοδο. Είχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και μου άρεσε.

Το κάρφωμα του Βινς Κάρτερ, όταν κρεμάστηκε με τον αγκώνα του από τη στεφάνη, ήταν η καλύτερη στιγμή από το ALL STAR GAME του ΝΒΑ. Ήταν απίστευτο».

Ο Έλληνας φόργουορντ συμπλήρωσε πως: «Σίγουρα, το βλέπω σαν επιβράβευση των κόπων μου, γιατί δούλεψα πολύ σκληρά για να φτάσω μέχρι εδώ και ελπίζω να φτάσω ακόμη πιο ψηλά, συνεχίζοντας πάντα τη σκληρή δουλειά. Νομίζω ότι δείχνει και ώθηση σε κάθε παίκτη για τη συνέχεια. Το παιχνίδι πιστεύω ότι θα είναι μία διασκέδαση για μας, πιστεύω και ελπίζω ότι θα περάσουμε όμορφα, θα έχω και ωραία παρέα, τον Γιώργο και τον D.J. Θα είμαστε αντίπαλοι, αλλά δεν πειράζει. Εκεί είναι σαν να είμαστε όλοι συμπαίκτες.

Τον διαγωνισμό καρφωμάτων περιμένουμε πάντα όλοι για το εντυπωσιακό θέαμα, αλλά και τον διαγωνισμό στα τρίποντα, όπου είμαι σίγουρος ότι θα κερδίσει και φέτος ο Γιώργος ο Δέδας. Για τα καρφώματα δεν ξέρω, υπάρχουν πολλοί και καλοί παίκτες, αλλά για τρίποντα... Δέδας. Εγώ, πάντως, δεν θα έπαιρνα μέρος σε διαγωνισμό τριπόντων. Σε διαγωνισμό καρφωμάτων ίσως, αλλά με αυτούς που θα συμμετέχουν φέτος, πάλι όχι, γιατί θα ήταν πολύ δύσκολα.

Είναι πολύ θετικό για τα παιδιά που θα πάρουν μέρος στο All Star Game των μικρών. Έχω πάρει κι εγώ μέρος και ξέρω ότι είναι πολύ σημαντικό. Εκεί, βεβαίως, τα πράγματα είναι διαφορετικά, γιατί το παιχνίδι τους είναι πιο σοβαρό κι έχουν την ευκαιρία να παίξουν και να δείξουν κάτι και καλά θα κάνουν να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: