Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

«Νίκη κόντρα στον Ηρακλή»

nalbantis
Ο Γιάννης Ναλμπάντης, ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Καλαμαριάς μίλησε στον Arena FM 89,4 για το χαμένο έδαφος που είχε η ομάδα, για τα παράπονα από την διαιτησία αλλά και για το επόμενο παιχνίδι με τον Ηρακλή.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
Για το παιχνίδι με τον Αιγινιακό και τον κακό αγωνιστικό χώρο: «Δεν ήταν εύκολο να παιχτεί ποδόσφαιρο στον συγκεκριμένο αγωνιστικό χώρο, παρόλ’ αυτά ο διαιτητής έκανε το παιχνίδι και όλοι οι ποδοσφαιριστές πραγματικά κάναμε μεγάλη προσπάθεια.
Υπήρχαν αρκετές κακές διαιτησίες οι οποίες στοίχησαν στην ομάδα, μέσα σε όλο αυτό έχουμε βέβαια ευθύνη όλοι. Βαθμολογικά δεν έχουμε τελειώσει θα κοιτάξουμε όλα τα παιχνίδια και θα τα χτυπήσουμε με στόχο να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται όπως αρμόζει δηλαδή στην ιστορία της ομάδας.
Πάντως η ομάδα έχει αδικηθεί αρκετά από την διαιτησία, στα τρία παιχνίδια που θυμάμαι, θα μπορούσαμε να είχαμε έξι βαθμούς παραπάνω και να είμαστε μέσα στους στόχους μας».
Για το παιχνίδι με τον Ηρακλή: «Θέλουμε να είμαστε καλοί και  να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, από την στιγμή που έγινε αλλαγή προπονητή η ομάδα έχει αλλάξει πρόσωπο. Έχουμε ακόμα κάποιες πιθανότητες οπότε θα κοιτάξουμε να νικήσουμε στο παιχνίδι με τον Ηρακλή, θα παλέψουμε για το καλύτερο και για τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται».
Για το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ: «Αποδυναμώθηκε πολύ από το περσυνό πρωτάθλημα. Αυτό είναι γεγονός. Με τις παρούσες συνθήκες και την οικονομική κρίση αναγκάστηκαν οι αρμόδιοι να το χωρίσουν σε δυο ομίλους, δεν είναι δυνατόν δυο μήνες πριν από το τέλος του πρωταθλήματος να μην ξέρουμε πόσες ομάδες θα πέσουν και πόσες θα ανέβουν. Νομίζω αυτό είναι κακό γενικά για το ποδόσφαιρο και είναι λογικό ότι αρκετός κόσμος έχει απομακρυνθεί» .
Για τις πρώτες θέσεις: «Νομίζω ότι οι ομάδες που έχουν ξεφύγει λίγο στην βαθμολογία αυτές θα είναι που θα μονομαχήσουν στα μπαράζ».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: