Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Φραγκιάς: «Φταίνε οι πολλές αλλαγές»

Φραγκιάς: «Φταίνε οι πολλές αλλαγές»«Η ομάδα είχε πολλές αλλαγές και όλα αυτά έφεραν τον Ολυμπιακό από την στιγμή που θα ήταν το ακλόνητο φαβορί να πάρει τη 2η θέση», ανέφερε ο Βασίλης Φραγκιάς στον NovaΣΠΟΡ Fm 94,6.

Ακολουθούν οι σημαντικότερες δηλώσεις του Βασίλη Φραγκιά στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 και την εκπομπή «Εκ της Διευθύνσεως» με τον Γιώργο Χελάκη:

-τα αίτια της χθεσινής ήττας του Ολυμπιακού και της αγωνιστικής του πτώσης γενικότερα:

«Σε ένα παιχνίδι οι λεπτομέρειες είτε σε ανεβάζουν είτε σε ρίχνουν στον Καιάδα. Από την άλλη πλευρά όμως ο Ολυμπιακός δεν δείχνει σε κάποια παιχνίδια την κατάλληλη συγκέντρωση.
Σαφέστατα μετράει και η ψυχολογία. Το ενδεχόμενο όμως είναι το πώς μπορεί να επιστρέψει η καλή ψυχολογία. Αυτό που πρέπει να πετύχει ο Ολυμπιακός είναι να περάσει στην 8άδα γιατί μιλάμε για τον πρωταθλητή Ευρώπης. Θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός άρχισε τη μεγάλη κοιλιά μετά το ημιτελικό και τον ΠΑΟ. Η ομάδα είχε πολλές αλλαγές και όλα αυτά έφεραν τον Ολυμπιακό από την στιγμή που θα ήταν το ακλόνητο φαβορί να πάρει τη 2η θέση.

-για τις επιλογές των ξένων:
Ο Ολυμπιακός πιέστηκε χρονικά γιατί έπρεπε να δηλώνει έναν παίκτη και να μην χάσει το δικαίωμα αλλαγής. Νομίζω ότι υπολόγιζαν ότι έστω θα μπορεί να ποστάρει και μην ξεχνάμε ότι ο Κόλινς ήρθε να καλύψει το κενό του Λο. Έναν πολύ σημαντικός παίκτης που έκανε πολλά και αποφόρτιζε και τον Σπανούλη.

-μπορεί ο Ολυμπιακός χωρίς τον Σπανούλη;
Ναι φυσικά. Αλλά το πρόβλημα θα ήταν αν βλέπαμε να μην σκοράρει. Ο Ολυμπιακός όμως σκόραρε. Το πρόβλημα χθες ήταν η άμυνα που δεν μπόρεσε να λειτουργήσει σε μια ομάδα που παίζει ως αμερικάνικη. Η άμυνά τους ήταν πολύ καλή.

-για την είσοδο του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στην 4άδα:
Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τίποτα. Ο Ολυμπιακός δείχνει ότι πρέπει να κάνει 4 στα 5. Ο ΠΑΟ πρέπει να κερδίσει την Λαμποράλ. Αλλά δεν μπορεί να μην υπολογίζεις μια ομάδα με προπονητή τον Ομπράντοβιτς. Αυτές θα παλέψουν για τις δύο θέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: