Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

«Ένιωσα δέος»!

gianniotas
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο διεθνής ποδοσφαιριστής στην Εθνική Νέων, Γιάννης Γιαννιώτας. Μίλησε για την απίστευτη νίκη που πέτυχε η Εθνική με αντίπαλο την Τουρκία και τόνισε πως ένιωσε δέος από την μεγάλη επιτυχία αλλά και από την στήριξη του κόσμου.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιάννης Γιαννιώτας:
Για την νίκη επί της Τουρκίας με εννιά παίκτες:“Ήταν κάτι παραπάνω από επική νίκη αυτό που πετύχαμε. Ένιωσα δέος και νιώθω περήφανος που ανήκω σε αυτή την ομάδα. Δείχνουμε κάτι καλό και δουλεύουμε πολύ και το δείξαμε. Ποτέ μη λες ποτέ στο ποδόσφαιρο. Αφού το πιστέψαμε πίστεψα πως μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε. Τελικά πετύχαμε και το δεύτερο γκολ και πήγαμε στα ουράνια. Με την κόκκινη  κάρτα  που δεχτήκαμε ,πεισμώσαμε περισσότερο και αποφασίσαμε μαζί με τον εκπληκτικό κόσμο να αλλάξουμε την κατάσταση. Παίζαμε  εναντίον σε μια πολύ καλή ομάδα που είχε ποδοσφαιριστες  που κοστίζουν αρκετά εκατομμυρια ευρω. Πλέον κοιτάμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά και πιστεύω πως μπορούμε να  προκριθούμε. Τέτοια ανατριχίλα ένιωσα πρώτη φορά μετά την πρόκριση στον τελικό του Euro.Σε πέντε μήνες είναι το επόμενο παιχνίδι και ελπίζω να είμαστε υγιείς για να κάνουμε το μεγάλο βήμα”.
Για το αν έπαιξε ρόλο που αντίπαλος ήταν η Τουρκία:“Έπαιξε ρόλο ο αντίπαλος αλλά μεγαλύτερο ρόλο έπαιξε η αδικία. Η ομάδα αυτή δεν δέχεται την αδικία. Για αυτό μπήκε μπροστά ο ποδοσφαιρικός εγωισμός. Στην φάση του Κίτσιου τον κλωτσάν πρώτα δύο παίκτες. Βέβαια, δεν δικαιολογώ την αντίδραση του γιατί μας άφησε με εννιά παίκτες”.
Για τον κόσμο που βρισκόταν στο γήπεδο:“Αυτό που έκανε εντύπωση είναι πως έλεγε μαζί με εμάς όλο το γήπεδο τον Εθνικό ύμνο. Ήταν η πρώτη φορά που το έζησα αυτό κα θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που μας στήριξε. Εκεί τα ξεχνάς όλα και έρχεται το συναίσθημα”.
Για το αν έδειξαν ενδιαφέρον οι άνθρωποι της Φορτούνα:“Εμένα και τηλέφωνο με πήρανε και με ρωτήσανε ο Γενικός αρχηγός της ομάδας. Μου στείλανε καλή επιτυχία και στηρίζουν τον παίκτη όσο δεν πάει”.
Για την αγωνιστική του κατάσταση:“Έχω μείνει αγωνιστικά πίσω αλλά έχω βάλει στόχο να γυρίσω στην βασική ενδεκάδα”.
Για το αν σκέφτεται την επιστροφή του στην Ελλάδα:“Αυτή την στιγμή με τίποτα. Ελπίζω μελλοντικά το Ελληνικό πρωτάθλημα να γίνει ποιοτικό. Εδώ μου τα προσφέρουν όλα”.
Για τις σχέσεις που έχει με Έλληνες πάικτες:“Κάνω πολύ παρέα με τον Σταφυλίδη και τον Μαλεζά. Ο Σταφυλλίδης είναι σε έναν τεράστιο σύλλογο, μετά την Μπάγερν και την Ντόρτμουντ. Ο Μαλεζάς ήταν ο δεύτερος αρχηγός της ομάδας αλλά τώρα περνάει ένα ντεφορμάρισμα. Θα επιστρέψει γιατί ο κόσμος τον αγαπάει όπως αγαπάει ο κόσμος του ΠΑΟΚ τον Γκαρσία. Είναι θέμα χρόνου όμως μέχρι να αλλάξουν όλα”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: